“El problema de la UE és el multiculturalisme”

0
Xavier Garcia Albiol Diari Català
Albiol al parlament

Xavier García Albiol defensa un “pluralisme” que mantingui només els costums compatibles

El líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha afirmat aquest dijous, després dels atemptats de París, que un dels grans problemes de la UE és el multiculturalisme perquè el considera la gran causa que hi hagi immigrants que no s’integrin, i ha afegit: “Que s’adaptin al país d’acollida o que tornin a casa.

Ho ha declarat als passadissos del Parlament després de publicar un apunt en el seu compte de Twitter: ‘Una setmana després dels atemptats a París, aquí la meva opinió: un dels grans problemes de la UE és el multiculturalisme. La principal causa, la no integració‘.

“Que s’adaptin o que tornin a casa”

Albiol ha descrit el multiculturalisme com la convivència en un mateix territori de diverses religions i cultures que mantenen inamovibles les lleis i els costums del seu país d’origen.

Per a ell, el multiculturalisme genera guetos i problemes d’integració, per la qual cosa ha apel·lat als immigrants a “mantenir els seus valors i costums sempre que no siguin incompatibles amb els del país que els acull“.

EL MULTICULTURALISME ÉS “HIPÒCRITA”

I si no els agrada tenen dues tasques: adaptar-se o tornar a casa“, i ha apostat per acabar amb el multiculturalisme i fomentar el que ha definit com a pluralisme, amb l’objectiu que els immigrants mantinguin només els costums compatibles.

Segons el també exalcalde de Badalona (Barcelona), el multiculturalisme és el model que sempre han defensat “els ‘buenistas’ i els hipòcrites”, a diferència del PP, que advoca per la pluralitat social com a sistema d’acollida d’immigrants, ha dit.

Si vostè ve a Espanya, ve a Europa, ha d’adaptar-se als costums i viure d’acord amb ells“, i si no són compatibles amb els del seu país d’origen està obligat a adaptar-se o anar-se’n, segons ell.