12 octubre adjuntamente Girona CUP
Alcaldes de la CUP desatendran la petició del Govern espanyol sobre el 12 octubre | Europa Press

Els alcaldes de la CUP de les poblacions gironines de Celrà, Verges, Mieres i Viladamat desatendran la petició de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona d’explicar per què van obrir els consistoris el 12 d’Octubre malgrat ser festiu

En un comunicat, asseguren haver rebut una carta del subdelegat, Manuel Sánchez-Bustamante, preguntant per aquesta qüestió, i consideren que es tracta d’una petició “absurda”, per la qual cosa l’ignoraran.

Els quatre alcaldes -Dani Cornellà, Ignasi Sabater, Enric Domènech i Robert Sabater- al·leguen que la informació que requereix la subdelegació és de domini públic i ja ha estat expressada en mitjans de comunicació o en els portals web dels ajuntaments.

A més, Celrà i Viladamat argumenten que és el cinquè 12O consecutiu que obren les portes malgrat ser festiu, per la qual cosa consideren que, si aquest any se’ls envia aquesta carta, és per l'”enrenou” generat pel fet que obrís l’Ajuntament de Badalona.

Així, exigeixen a la Subdelegació del Govern espanyol “deixar de dilapidar els seus recursos, que es financen entre tots, en persecucions ideològiques que denoten una clara falta de sentit del ridícul”.