Alcarràs acull els campionats del Mediterrani, Clàssiques i CIV.

0
Gran participació a Alcarràs
Gran participació a Alcarràs

El circuit d’Alcarràs va acollir a més de 168 pilots amb La Copa Honda CBR 300 R, la Copa Rieju RS3 i les categories Open 600 i Open 1000.

La jornada, dividida entre dissabte i diumenge, va oferir curses espectaculars sobre el traçat lleidatà, que gràcies a la bona organització va poder tirar endavant el repte d’acollir una extraordinària xifra de participants.

Ferran Hernández, es va proclamar vencedor de la jornada en la Copa Honda CBR 300R. El pilot del Bages va fer primer i segon en totes dues mànigues. De ben a prop el va seguir el mataroní Eduard Melgar, que tot i no fer bon un resultat en la primera cursa de dissabte, diumenge es va poder alçar amb la victòria en la segona jornada de competició. El podi el van completar un lluitador Alejandro Díes, qui dissabte es va endur la segona posició. La primera noia del cap de setmana en la categoria Copa Honda CBR 300 R va ser Beatriz Neila.

Pel que fa a la Challange Honda CBR 250R el guanyador incontestable en la segona cursa va ser Èric Farran, qui va obtenir la victòria en totes dues mànigues. Aurel Nuyul-Verlaque va pujar al segon esglaó del podi, després de creuar la bandera de quadres segon en totes dues curses. La tercera posició va ser pel pilot Marcos Barrientos.

La disputadíssima Copa Rieju RS3 va ser per Aaron Ruíz, qui amb la victòria de dissabte i la tercera posició de diumenge en va tenir prou per pujar a l’esglaó més alt del podi d’Alcarràs. Darrere seu, el debutant Daniel Mogeda va tornar a disputar una magnífica cursa on va fer segon en totes dues mànigues. Alejandro Doyle va completar el podi. Amb els resultats dAlcarràs, la Copa Rieju es posa més emocionant que mai, i és que de les quatre mànigues que s´han disputat fins el moment, hi ha hagut fins a tres pilots diferents capaços de guanyar una cursa: Daniel Mogeda, per partida doble a Albacete, i Aaron Ruíz i Alejandro Doyle que s´han estrenat al circuit d´Alcarràs.

Pel que fa a l’Open 1000, el vencedor en la jornada de diumenge va ser Alejandro Rubio, qui va superar a Marc Creu i Alejandro Esteban en una cursa d’allò més disputada. Marc Miralles va ser el més ràpid, superant a Said Dahan, segon, i a Ivan Martos, tercer. L’scratch de la categoria Open 600 se la va endur Marc Miralles.

Estrena del Trofeu Català de velocitat Clàssiques 2016

Pel que fa a la primera cursa del Trofeu Català de velocitat Clàssiques 2016, que juntament amb altres campionats han sumat pràcticament 70 motos al circuit d’Alcarràs, la victòria en la categoria 80 va ser per l’insaciable Manuel Segarra, seguit de José Manuel de los Ríos Sanz i Albert Vila. Antonio Merino va ser el més ràpid en la categoria MC; Florian Albet i Josep Benaiges van completar el podi.

Pel que fa a la categoria Clàssic B, la victòria se la va endur Juan Cantón per davant de Blas Sánchez i Joaquin FernándezJuan Bultó, va ser el vencedor de la categoria Clàssic C, seguit de Joan Fabregat i Alberto Marquina. Pere Auradell, per la seva banda, va guanyar la categoria 70.

La propera cursa del Campionat del Mediterrani de Velocitat tindrà lloc al circuit valencià de Xest.

Les noies i la velocitat

Cada cop son més les noies que corren
Cada cop son més les noies que corren

Malgrat pugui semblar que la velocitat és una de les especialitats motociclistes amb menys presència femenina, les xifres apunten cap una altra direcció. Un gran exemple l’hem tingut aquest cap de setmana a les instal·lacions del Circuit d’Alcarràs, on 8 noies pilots han capitanejat la presència femenina dins la velocitat: Sara Damas, Paula Guixeras i Beatriz Neila a la Copa Honda CBR 300R, María Calero, Laura Martínez, Xenia Rodríguez i Marta Tomás a Open600, i Imma Oliveras al Trofeu de Velocitat de Clàssiques.

Font: Federació Catalana de Motociclisme 

Podeu mirar les classificacions aqui