Alcatel presenta la gamma Pixi 4 en el CES, tres mòbils i una tauleta de gamma bàsica

Durant el cap de setmana ja es rumorejava que Alcatel planejava presentar dispositius Android de gamma baixa en el CES, i tot i que el CES no ha donat inici encara, tenim diverses novetats recent sortides del forn.

Alcatel va confirmar que els productes presentats anaven a ser tres smartphones i una tablet, tots ells conformen una nova gamma “low cost”, aquesta família es diu Pixi 4, i estarà composta per dos mòbils (de 3,5 i 4 polzades), un phablet de 6 polzades i una tauleta de 7 polzades.

Gama Pixi 4

Alcatel planeja repetir el que va fer al 2015, i pretén que la línia Pixi sigui la gamma més accessible: dispositius amb especificacions modestes i dissenys colorits. Els Pixi 4 compleixen amb això, terminals de gamma baixa però amb una experiència d’usuari millorada gràcies als altaveus Arkamys i filtres Polaroid.

Pixi 4 de 3,5 polzades

El més petit de la familia Pixi 4, compta amb una pantalla de 3,5 polzades amb una resolució de 320×480 píxels, 512Mb de RAM i un processador Mediatek dual-core a 1GHZ, incorpora 4 GB de memòria interna ampliable gràcies a la seva ranura per a targetes microSD fins 32GB i una bateria de 1300mAh. La càmera principal serà de 2 MP i amb Android Marshmallow 6.0. Com podeu veure uns components de gamma molt baixa.

Pixi 4 de 3,5 polzades

Pixi 4 de 4 polzades

És el següent en la llista de la gamma Pixi 4, comptarà amb una pantalla de 4 polzades amb una resolució de 480×800 píxels, incorporarà un processador Mediatek Quad-Core a 1,3GHz; aquest terminal comptarà amb dues versions, una amb 512MB de RAM, 4 GB d’emmagatzematge intern i una càmera principal de 2MP, i una altra amb 1GB de RAM, 8 GB d’emmagatzematge intern i una càmera principal de 5MP. La bateria en les dues versions serà de 1500mAh. Aquest model també vindrà amb Android Android Marshmallow 6.0 preinstal·lat.

Pixi 4 de 4 polzades

Phablet Pixi 4 (6 polzades)

El penúltim de la família Pixi 4, una phablet de baix cost. Comptarà amb una pantalla de 6 polzades amb resolució HD 1280×720 píxels, equipa un processador Mediatek Quad-Core, una memòria interna de 8GB acompanyat de 1GB de RAM, càmera principal de 8MP, càmera frontal de 5MP i una bateria de 2580mAh. De la mateixa manera que els germans petits, vindrà amb Android Marshmallow 6.0 preinstal·lat.

Phablet Pixi 4

Alcatel ha explicat que a la part de programari vindrà amb una manera “a una mà” que ens ajudarà a utilitzar el dispositiu de manera més còmoda. No han explicat el seu funcionament, però suposem que serà una adaptació de la pantalla a una mida més petita, tal com fan altres fabricants.

Tauleta Pixi 4 (7 polzades)

L’últim dispositiu de la família Pixi 4, una tauleta compacta de 7 polzades amb una resolució de 600×1024 megapíxels. Comptarà amb un processador Mediatek Quad-Core, 8 GB de memòria interna acompanyada de 1GB de memòria RAM i 2580mAh de bateria. Igual que els altres, vindrà amb Android Marshmallow 6.0 preinstal·lat.

Tauleta Pixi 4

De moment és tot el que sabem de la gamma Pixi 4, Alcatel no ha esmentat data de llançament ni preu de cap dels dispositius.