Aleix Espargaró es perd el test de Suzuki a Sepang d’aquesta setmana

El pilot català Aleix Espargaró (Suzuki) va patir una caiguda el passat Dijous mentre entrenava Motocross a prop de la seva ciutat natal, Granollers, concretament va caure mentre realitzava un salt, element característic d’aquesta disciplina. Just després de la caiguda va notar un fort dolor a la part central de l’esquena i ràpidament es va traslladar a l’Hospital Quirón de Barcelona on va passar la nit en observació.

Pel matí i després de fer-li una ressonància magnètica es va confirmar que tenia una fractura a la vèrtebra T9 com a conseqüència d’una flexió de la columna vertebral. Tot i això, la lesió no és tant greu com sembla ja que en 2-3 setmanes de repòs el pilot podrà tornar a estar en condicions de pujar-se a una moto. Tenint en compte que els pilots de MotoGP comencen un període de vacances i de pretemporada i que el proper test oficial no serà fins al Febrer, el pilot català podrà aprofitar per recuperar-se bé.

L’únic inconvenient és que la marca Suzuki tenia programades dos jornades de test a Sepang aquesta setmana, el 23-24 de Novembre i diversos actes promocionals al Japó. Per tant, Aleix Espargaró s’haurà de quedar a casa i no podrà viatjar i seguir desenvolupant una Suzuki que està en ple creixement. Un contratemps per a Suzuki però que sí que podrà comptar amb Maverick Viñales i els dos provadors de la marca Takuya Tsuda i Nobuatsu Aoki.

Finalment si hi havia algun dubte de si el gran dels Espargaró podia participar al Superprestigio Dirt Track que es celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 12 de Desembre ja que és un gran aficionat de la disciplina, amb aquesta lesió podem descartar pràcticament al 100% la seva participació. Sí que comptarà amb la participació dels germans Márquez, Bradley Smith, Danilo Petrucci, Jordi Torres, Àlex Rins, Albert Arenes i més pilots.