Alex Abrines, operat d'apendicitis - Diari Catala
El jugador es baixa segura per als duels contra Olympiacos i CAI Zaragoza | FOTO: FC Barcelona

El jugador del FC Barcelona Lassa Álex Abrines ha estat intervingut aquest dijous a la nit per una apendicitis aguda i es perdrà un mínim de dos partits

Álex Abrines estarà uns dies de baixa després de ser operat d’apendicitis. El tècnic del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual, ja va comentar a la roda de premsa prèvia al partit dels blaugranes contra Olympiacos que el balear no havia assistit a la sessió d’entrenament per unes molèsties estomacals i que es trobava a l’hospital per passar unes proves. Finalment, el club ha fet públic un comunicat anunciant els motius de la seva absència.

El FC Barcelona ha informat que Álex Abrines, que no va poder completar l’entrenament de dimecres i no va poder assistir al de dijous, va ser intervingut d’una apendicitis aguda el mateix dijous a la nit a l’Hospital de Barcelona. Tot i que no es concreta el temps de baixa, que dependrà de la seva evolució, és segur que el jugador es perdrà el duel de la vuitena jornada del ‘Top 16’ contra Olympiacos i el del diumenge de Liga Endesa contra el CAI Zaragoza.