L’expilot de motociclisme surt al pas i explica el seu vincle amb Pro Best Invest S. A., empresa ‘offshore’ que figura en els Papers de Panamà

Després que el nom d’Àlex Crivillé aparegués a les informacions dels Papers de Panamà, l’expilot de motociclisme ha sortit al pas per explicar el seu vincle amb Pro Best Invest S. A., una empresa offshore amb seu a les Illes Verges Britàniques.

Amb un comunicat, Crivillé explica que les seves accions per gestionar el seu patrimoni personal sempre han estat emmarcades en la legalitat del país on residia en aquell moment, a més de puntualitzar que mai ha deixat de banda les seves obligacions tributàries: “Sempre he complert amb les meves obligacions fiscals i mai he deixat de pagar els meus impostos, ja sigui a Suïssa o a Espanya. Vull deixar clar que en cap moment he fet cap operació que no s’emmarqui dins de la legalitat establerta per la llei”.

Entrevista a RAC1

Jordi Basté, conductor d’‘El món a RAC1’, ha entrevistat aquest matí un Crivillé que ha admès que les accions va dur-les a terme per estalviar-se impostos: “Tot el que he fet és legal. He fet les coses com Déu mana. Tot estava ben estructurat i amb tota la legalitat. No hi ha res il·legal”.

L’expilot, però, ha reconegut que sabia que el seu nom sortiria tard o d’hora: “Sabia que sortiria perquè ens van trucar demanant si aquesta informació era certa i no ho vam negar. Em molesta que em fotin en el pac de la gent que no ho té legal. La meva imatge queda com si fos un estafador“. El de Seva lamenta que “durant 12 anys no he tingut cap inspecció d’Hisenda perquè he fet les coses de manera legal”.