El líder de Moto2 reconeix que es troba en negociacions amb equips de MotoGP per competir-hi a partir de la temporada vinent

Àlex Rins, pilot català de motociclisme que lidera la classificació del mundial de Moto2, reconeix que l’objectiu per la temporada vinent és aconseguir una moto de la graella de MotoGP: “Estem parlant amb equips de MotoGP per intentar estar amb ells l’any vinent. Amb Suzuki estem intentant arribar a un acord, encara que el meu rival no m’ho està posant gens fàcil. A veure si aviat se sap finalment què farem”.

El català, en aquests moments, valora fer el salt amb un equip de fàbrica o amb un satèl·lit: “Si finalment no anem a un equip oficial, anirem a un equip satèl·lit. Aleshores, volem que el contracte valori les opcions per estar amb un de fàbrica. Encara valorem opcions”.

Rins reconeix que la seva segona temporada a Moto2 no va gens malament tot i els problemes en les primeres curses: “És veritat que ens ha costat una mica en aquest inici de temporada, però al final crec que el que hem de tenir en compte és la regularitat. Gràcies a això lidero el campionat”. Sobre la primera posició a la taula classificatòria, el català intentarà “mantenir-la tot el que pugui. Sé que no serà fàcil perquè Zarco són Lowes són pura ambició. Tenen moltes ganes de guanyar”.

El català, amic i rival del malaurat Luis Salom, explica que “el coneixia molt. Vam lluitar per un Campionat del Món i vam ser companys d’equip. Vaig anar al funeral amb la seva família, a Palma, i se’m va fer molt dur perquè un fet com aquest és molt complicat”.