El pilot català signa un contracte per les pròximes quatre temporades i acompanyarà Andrea Iannone en la fàbrica de Hamamatsu

Era l’última peça de la graella de MotoGP que quedava pendent de confirmació, però des d’avui que definitivament segellada. Álex Rins serà pilot de la categoria reina a partir de la pròxima temporada, després de l’acord entre el barceloní i Suzuki pels pròxims quatre anys. Rins signa un contracte fins al 2018, prorrogable altres dos anys més, amb el qual es converteix en pilot de MotoGP.

 

 

A primera hora del matí, un comunicat oficial de l’equip Páginas Amarillas HP 40 de Sito Pons anunciava l’adéu d’Álex Rins després del Gran Premi de València. Minuts després, i també a través d’un comunicat en el seu portal web, Suzuki confirmava el fitxatge i, de retruc, admetia que Aleix Espargaró abandonarà la fàbrica de Hamamatsu a finals d’any. El pilot de Granollers també ho anunciava a través de les xarxes socials:

 

 

Davide Brivio, director de Suzuki, reconeix que “L’Álex és un pilot jove, que ja ha demostrat el seu talent lluitant sempre per les posicions capdavanteres del Mundial des que va debutar en cada categoria. Això fa d’ell el tipus de pilot que volem pel futur. Unir-lo amb Andrea Iannone crea una combinació perfecta pel nostre repte. Creiem que la unió de tots dos en el desenvolupament de la GSX ens ajudarà a crear un equip fort per competir al màxim nivell. No ha estat fàcil triar i ho sentim per l’Aleix, al qual volem agrair el treball i la passió que ha posat en el nostre projecte des que va començar. Li desitgem el millor pel futur”.