L’Alfa Romeo 4C equiparà un sistema d’escapament Akrapovic opcional

L’Alfa Romeo 4C és, sens dubte, un dels esportius més desitjats del moment. Ofereix una conducció pura, exigent i només apta per aquells que l’entenen com un autèntic plaer de la vida i un ‘divertimento’. Ara, per encarar el 2016, l’espectacular Alfa Romeo 4C en la seva versió coupé i Spider rep alguns petits canvis en equipament i un més que interessant escapament firmat per Akrapovic.

Aquesta actualització és molt i molt suau ja que si una cosa funciona i enamora no cal retocar-la gaire. En aquest sentit, l’esportiu d’Alfa Romeo aporta nous detalls de fibra de carboni que envolten elements de l’interior, una guantera folrada de cuir o una tapisseria d’aquest mateix material que combina dos colors. Així mateix, també s’ha introduït un nou sistema de so Alpine i alguns retocs en la connectivitat.

La mecànica segueix intacte amb el motor de quatre cilindres turbo que genera 240 CV de potència i un parell màxim de 350 Nm, ajuntat a un xassís monocasc de fibra de carboni i a una caixa de canvis automàtica de doble embragatge TCT. L’única novetat mecànica que aporta el preciós Alfa Romeo 4C és l’opció d’escollir un sistema d’escapament de titani firmat per Akrapovic que, suposadament, augmentaria la potència i reduiria el pes, quelcom quasi evident que la marca no ha confirmat. Tot i així, Alfa Romeo sí que ha dit que aquest escapament aporta un sistema d vàlvules controlades electrònicament que juguen amb el so segons el mode de conducció que portem activat en aquell moment.

Al mercat espanyol, l’Alfa Romeo 4C Coupé parteix dels 66.200 euros, mentre que la versió descapotable, Spider, ho fa des dels 76.500 euros. Això sí, assegura una diversió quasi infinita.