Un Alfa Romeo 4C amb molt de vermell

En el cas que l’Alfa Romeo 4C us sembli una mica pobre d’equipament i color, ara podeu equipar-lo més gràcies a Lapo Elkann. El preparador ha presentat al Saló de Dubai el seu Alfa Romeo 4C “La Furiosa”, una creació que no deixarà indiferent a ningú i que aporta aquell vermell de passió que faltava per rematar aquest preciós model.

Per aconseguir això el preparador s’ha basat en una decoració de doble color a l’exterior i interior. A fora comença al sostre amb un negre que a poc a poc es va difuminant fins convertir-se en Accursio red, un vermell únic i especial que acaba per cobrir aquest Alfa Romeo 4C. El groc de les llandes són l’últim toc de color exterior que rep el cotxe.

Alfa Romeo 4C "La Furiosa" | Diari Català
El vermell predomina a l’interior

A l’interior el color predominant és sens dubte el vermell aconseguit gràcies a un forjat d’Alcàntera. Aquest toc de vermell passió combina amb detalls en negre que rematen elements com els seients o el volant.

Però aquest Alfa Romeo 4C és només un retoc estètic ja que la mecànica segueix sent la mateixa de sempre. Motor turbo de quatre cilindre i 1.8 litres amb 240 CV i canvi automàtic TCT de doble embragatge i set marxes que envia tota la força cap a l’eix posterior.

Us pot agradar o no aquesta preparació anomenada Alfa Romeo 4C “La Furiosa” però és innegable que proporciona un estil diferent i força italià al model. El preu segurament serà una mica més elevat que el 4C de sèrie, el qual, més o menys, es mou sobre els 50.000 euros.