L’art sobre rodes es diu Alfa Romeo Disco Volante Spyder

Si hi ha una marca que destaca pels seus dissenys diferents i atractius, aquesta és Alfa Romeo, però si a més s’ajunta amb la firma artesanal Carrozeria Touring Superleggera, passen coses com aquesta. Al Saló de Ginebra veurem una autèntica meravella, unes línies aptes pels més puristes, un disseny captivador des de tots els angles, en definitiva, art sobre quatre rodes. Així és el preciós Alfa Romeo Disco Volante Spyder, creat per celebrar els 90 anys de Superleggera, un d’aquells carrossers que encara resisteix gràcies a obres com aquesta.

L’Alfa Romeo Disco Volante Spyder és una evolució del Disco Volante presentat al 2013 amb la diferència que el model que es presentarà a Ginebra adopta un sostre dur extraïble de dues peces fabricades en fibra de carboni de només 3,5 quilos. El seu mecanisme és com antigament, manual, i ha estat creat conjuntament amb Alfa Romeo. Sens dubte és un roadster biplaça com els d’abans, amb unes línies clàssiques que no renuncien a la tecnologia més actual.

Alfa Romeo Disco Volante Spyder | Diari Català
Interior elegant i esportiu

La seva carrosseria ha estat fabricada en alumini i dibuixa uns traços únics i irrepetibles. Només es fabricaran set unitats amb un color diferent per a cadascuna. L’interior és pura elegància italiana amb entapissats de pell de color marró però també és pura esportivitat.

I si us penseu que amb el seu artístic aspecte no serà un cotxe potent, us equivoqueu. Porta el mateix motor de l’Alfa Romeo 8C, és a dir, un V8 de 4.7 litres de pura melodia italiana capaç de generar 450 CV de potència i oferir una acceleració de 0 a 100 km/h en 4,5 segons, així com una velocitat màxima de 290 km/h.

Alfa Romeo Disco Volante Spyder | Diari Català
Disseny exclusiu

Si us agrada, no el busqueu, les seves set unitats ja tenen comprador. Un Ferrari o Lamborghini són peces excepcionals, però cap ofereix l’exclusivitat d’aquest Alfa Romeo Disco Volante Spyder. I això bé ho saben els seus compradors ja que amb els anys el seu preu anirà en augment.