El primer Alfa Romeo Giulia ja ha sortit de la fàbrica

Per fi ha començat. Fa uns dies us mostràvem un vídeo de 360 graus com a aperitiu fins que no comencés la producció de la bonica berlina italiana. Doncs bé, s’ha acabat l’espera i ha començat la festa. La primera unitat de l’Alfa Romeo Giulia ja ha sortit, i ho ha fet amb un color gris fosc i amb una motorització racional (res de Quadrifoglio Verde).

Aquestes primeres unitats que vagin sortint de la factoria italiana, aniran directes als diferents concessionaris d’Europa perquè l’Alfa Romeo Giulia pugui exposar-se i mostrar-se amb totes les seves corbes davant el públic en general i en concret para tot aquell que estigui interessat a adquirir la berlina.

De moment sabem que la gamma Alfa Romeo Giulia comença per un motor dièsel de 2.2 litres que rendeix 150 CV i un altre amb el mateix bloc però amb 180 CV a l’eix posterior. Suposadament, el primer serà el més venut, encara que sempre pot haver-hi sorpreses. Però, pels que vulguin una mica més d’emoció, tindran a la seva disposició un bloc gasolina de 2 litres turbo de 200 CV de potència. Tots estaran disponibles amb caixa de canvi manual de sis relacions o automàtica de 8 marxes.

Cas apart mereix l’Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde; el M3 (millorat) italià segur que no serà un artista de les vendes, però el que sí és segur és que serà el més passional de tots. El seu motor V6 biturbo de 2.9 litres i 510 CV de potència bé ho mereix, i l’origen Ferrari ja el situa a dalt de tot del cim.

Sens dubte tenim ganes ja de veure les primeres unitats i poder apreciar-lo bé. L’espera s’està fent eterna i només demanem que no ens defraudi.