Gràcies a una filtració podem conèixer els motors de la berlina Alfa Romeo Giulia

Moltes són les filtracions que arriben a les nostres mans abans que es presentin els models oficialment, però si es tracta del espectacular Alfa Romeo Giulia pren una rellevància especial ja que des del dia que el vam veure ens va deixar bocabadats gràcies al seu disseny i a les prestacions que ofereix la versió QV, la més radical. Ara, gràcies a una filtració d’Alfa Romeo Project 952 (grup d’apassionats de la marca que disposa d’informació de primera mà), ja podem conèixer la resta de motors que equiparà la magnífica berlina italiana.

Segons aquest interessant document, estem en disposició d’afirmar que l’Alfa Romeo Giulia equiparà motors benzina i dièsel que es mouran entre els 150 i 510 CV (aquesta última xifra ja la coneixem de la versió QV).

Les versions amb menys potencial seran aquelles amb motor dièsel. Aquí trobarem un 2.2 JTDM de 150 CV de tracció posterior i caixa de canvis manual de sis velocitats o automàtica de vuit velocitats. Més enllà, trobem el mateix motor però amb potències de 180 i 210 CV, la primera amb canvi manual i tracció posterior, i la segona amb tracció total i canvi automàtic.

Si passem a les versions benzina, La família Alfa Romeo Giulia estrenarà motors de quatre cilindres i dos litres de cubicatge amb potència de 200, 250 i 280 CV, totes amb canvi automàtic de vuit marxes i tracció posterior o total segons la versió.

Ja per últim es situarà la variant més radical que ja coneixem, Alfa Romeo Giulia QV. Munta un motor 2.9 V6 biturbo d’origen Ferrari que estarà disponible en tres formats diferents; el primer amb 510 CV, tracció posterior i caixa de canvis manual de sis marxes; el segon amb també 510 CV i caixa de canvis automàtica DCT de doble embragatge i set marxes; i, finalment, el tercer amb 490 CV amb transmissió automàtica de vuit relacions.

Amb aquesta filtració, suposem que la marca no tardarà gaire en mostrar a tothom les dades oficials de la berlina però, de moment, ja coneixem per on aniran els trets amb la seva mecànica.