“Vull agrair al club l’interès que ha mostrat per fitxar-me”

0
El Catgas presenta al porter Alfonso Prieto
Alfonso Prieto, amb la samarreta del seu nou equip | FOTO: EuropaPress

El Catgas presenta a Alfonso Prieto, el nou jugador de l’equip que farà la competència a Dídac Plana a la porteria

Després de la victòria al camp del Jumilla el passat divendres, l’equip entrenat per Xavi Passarrius té una altra bona noticia: el Catgas presenta a Alfonso Prieto per substituir als lesionats Esteve Plana i Abraham  a la porteria. El madrileny, de 26 anys, va ser presentat ahir a les instal·lacions del seu nou club i va parlar del seu actual estat de forma. “La recuperació ha anat de meravella. Sempre he seguit els terminis pautats. Estic molt content perquè en el primer entrenament d’elit que he fet no he notat cap problema”, ha declarat el porter respecte al trencament de lligaments que va patir al mes de març.

Un fitxatge obligat

Durant aquest estiu, el club català va fer tres incorporacions (Fabián, Corvo i Esteve Plana) per tornar a ser un grup competitiu i amb un objectiu clar: finalitzar la temporada entre els vuit primers classificats. Des de principis de setembre, el porter Esteve Plana ve arrossegant unes molèsties que li han impedit debutar a la Lliga ni a la Copa del Rei. El tercer porter de l’equip, Abraham, pertany al filial, i també ha patit una lesió. Els dos no podran jugar fins d’aquí a uns mesos, i és per aquest motiu que s’ha decidit incorporar a Prieto.

El fitxatge es va tancar fa uns dies, formarà part del Catgas E. Santa Coloma fins a finals de temporada i el club té l’opció d’efectuar l’extensió del contracte un any més. Ara, haurà de competir amb Dídac Plana per ser el porter titular, i ell ho sap: “M’espera una competència molt gran amb Dídac. Està a un nivell molt alt i ja fa tres anys que és aquí. Per tant, ell ja està totalment adaptat al sistema de joc de l’equip. Espero posar-me al seu nivell o, com a mínim, arribar al nivell que vaig demostrar l’any passat a Jaén”.

Agraït al club

Alfonso Prieto, que portarà el dorsal 31 a l’esquena, estava sense equip des de la temporada passada, ja que el Jaén no va renovar-li el contracte. A més de l’oferta del club colomenc, també va rebre l’interès de “dos equips més”, però les condicions no superaven les del Catgas, a qui agraeix aquesta oportunitat: “Vull agrair al club l’interès que ha mostrat per fitxar-me. Estava entrenant amb un equip de Segona B, després que el Jaén decidís no renovar-me quan em vaig lesionar”.