Alteracions importants als FGC Vallès aquest agost

0
FGC sabadell - Diari Català
Foto: FGC

Les línies L6, S5 i S55 quedaran molt afectades i durant uns dies, fins i tot, els FGC tancaran de Plaça Catalunya al Baixador de Vallvidrera

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha anunciat que els trens de les línies L6, S5 i S55 del metro del Vallès no circularan durant l’agost i el setembre per obres de millora de l’estació de Sarrià, a Barcelona.

Per suplir-les, les línies S1 (Barcelona-Terrassa) i S2 (Barcelona-Sabadell) pararan a totes les estacions i l’L6 recuperarà el seu funcionament el 29 d’agost en hores punta, coincidint amb l’arribada de setembre, tot i que només entre Plaça Catalunya i Sarrià, ha informat FGC en un comunicat.

A més, entre les 00.00 i les 02.30 hores, els trens de l’S1 i l’S2 només circularan entre Sant Cugat del Vallès -on es bifurca la xarxa- i les terminals de Sabadell i Terrassa, mentre que el tram de Barcelona a Sant Cugat el cobrirà un autobús.

De dissabte 13 fins al dimarts 16 d’agost el servei quedarà interromput entre Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera, i aquesta estació servirà de terminal fins a mitjanit, quan els trens només circularan de Sant Cugat a Sabadell i Terrassa, fins a finalitzar el servei.

El Funicular de Vallvidrera també estarà fora de servei entre aquest dilluns i dijous 18 per revisió, per la qual cosa s’habilitarà un autobús substitutori que, tot i això, no circularà del 13 al 15 d’agost.