Álvaro demana tranquil·litat a l’afició

0
El central de Potes ha demanat tranquil·litat a l'afició blanc-i-blava després de la derrota a Riazor

El central de Potes ha demanat tranquil·litat a l'afició blanc-i-blava després de la derrota a Riazor

El central de l’Espanyol insisteix en què cal quedar-se amb el que l’equip ha fet bé en les primeres jornades

Álvaro va ser l’encarregat de sortir a la roda de premsa després de la jornada de descans d’ahir dimarts. El central ha tranquil·litzat a l’afició assegurant que l’equip no està malament i que contra el l’Sporting de Gijón sortirà a guanyar. Abans d’això, a la sessió a porta tancada Arbilla i Caicedo es van exercitar al mateix ritme que els seus companys. El primer es va quedar fora de l’última co unenvocatòria pers molèsties i el davanter va tindre que ser substituït a la mitja part  del partit contra el Dépor per un fort cop al cap.

“Vinc a donar un discurs de tranquil·litat. Vam encaixar sis davant el Madrid i tres davant el Depor, que fan que el balanç de pessimisme sigui gram. Però a banda dels errors que hem estat analitzant, tractem de fer incís en què hem fet bé. Fent balanç d’aquestes sis jornades, a Vila-real vam fer 70 minuts competint davant un equip que no ha perdut encara, a Donosti vam aconseguir guanyar al final i contra el València, un equip de Champions, vam guanyar. Hem de veure què hem fet bé per sortir davant l’Sporting i doblegar-los, tornar a ser forts en defensa. Davant el València vam demostrar que tenim un equip per competir al màxim nivell, el que hem de demostrar a partir d’ara”, va assegurar el defensa, l’autèntic líder de la rereguarda després de la marxa d’Héctor Moreno aquest estiu.

[quote]A banda dels errors que hem estat analitzant, tractem de fer incís en què hem fet bé[/quote]

Álvaro també es va mostrar força autocrític.Aquest cap de setmana el primer error és meu, sóc conscient, una errada de càlcul; després és una acció seguida amb errors encadenats, podríem haver-ho corregit amb faltes, de petites errades hem fet grans errors, hem de provar de corregir-les per aturar la sagnia de gols en dos partits. El missatge ha de ser més optimista que després de la derrota de Riazor; hem de ser conscients que hem de conèixer els errors per créixer com a equip, i estic segur que ho farem”.

[quote]Hem de corregir les petites errades per aturar la sagnia de gols en dos partits[/quote]

El de Potes va finalitzar el seu discurs en la mateixa línia, afirmant que l’equip està tranquil i ni molt menys decebut amb el nivell mostrat. “Decepció seria estar amb un punt i lluitant per aconseguir una victòria per sortir de la zona baixa. Per a mi la decepció són dos partits, especialment Riazor, en què anàvem amb il·lusió de donar un cop sobre la taula. L’error que cometem és que no veiem la capacitat de reacció de l’equip i això és el que hem de millorar. L’any passat no portàvem els punts que tenim ara, estàvem pitjor que ara, i estàvem més tranquils. Ara hem d’estar tots units”.