“Estem satisfets pel joc i l’esforç realitzat”

0

Álvaro González, defensa del RCD Espanyol, valora positivament el punt aconseguit al derbi. A més, treu importància a la picabaralla protagonitzada amb Mascherano

Álvaro González, defensa central del RCD Espanyol, s’ha mostrat feliç després del punt aconseguit davant el FC Barcelona: “Contra aquests equips és important puntuar. Estem satisfets pel joc i per l’esforç realitzat”.

El de Potes va assenyalar que, tot i l’empat, l’equip va sortir reforçat del duel ja que “tot i haver tingut alguna oportunitat per endur-nos els tres punts, l’empat ens ha de donar confiança. Amb aquesta intensitat aconseguirem molts punts d’aquí en endavant”.

Álvaro, qüestionat per la picabaralla que va protagonitzar amb Javier Mascherano durant la primera meitat, va treure ferro a l’assumpte advertint que “són moments tensos del futbol, però tot queda a la gespa. Sabem de la intensitat dels derbis; jo lluito per lo meu i ell per lo seu. Al final penso que fins i tot no és dolent que existeixin aquests moments”.

Finalment, el ‘perico’ no va amagar que aquest partit passarà factura a nivell físic; no obstant “tenim una plantilla àmpli i el tècnic rotarà. Ens hem de recuperar, ja que tenim moltes esperances dipositades per passar de ronda”.