Álvaro: “Si estem a l’alçada, guanyarem”

0

Álvaro insisteix que l’equip ha de mostrar la seva millor versió “i estar al cent per cent per guanyar al Sevilla”

Álvaro González, defensa blanc-i-blau, recorda que aquest diumenge l’Espanyol té al davant la possibilitat de segellar la salvació aconseguint la victòria davant el Sevilla.

El de Potes assegura que no se’n refia dels mals resultats dels andalusos lluny del Sánchez Pizjuán, apuntant que qui ha de fer mèrits per guanyar sobre la gespa és l’Espanyol: “Som nosaltres els que hem d’estar bé. El nostre pensament és el d’estar bé, al cent per cent, per guanyar el Sevilla. Si estem a l’alçada d’altres partits que hem fet a casa tindrem possibilitats de guanyar-los”.

El defensa assegura estar “plenament recuperat” de les molèsties al soli que l’han deixat fora del grup un parell de dies, ressaltant que “cal estar preparat per a tot el que vingui. La paraula clau és sumar. Tots els que estiguin en l’onze titular han d’estar preparats per ajudar l’equip, per sumar i per aconseguir els tres punts”.

Álvaro reconeix que cal oblidar l’últim partit -(4-0) davant la UD Las Palmas- i pensar en el Sevilla “amb una altra mentalitat i amb ganes de jugar el partit. Hem de donar una alegria a l’afició, que també està patint com nosaltres”.