AMAIA MONTERO TORNA A CANTAR AMB ÁLEX UBAGO

0
Nou disc Amaia i Álex
Foto: SONYMUSIC

AMAIA MONTERO, A LA VENDA LES ENTRADES PER AL SEU CONCERT DE DESEMBRE A MADRID

Nou disc Amaia i Álex
Foto: SONYMUSIC

Han transcorregut 15 anys des que Amaia Montero i Álex Ubago unissin les seves veus en Sense por a res. Ara tornen a fer-ho en “Les abraçades trencades”, el nou enregistrament del tema inclòs en Si déu vol jo també. Cantat ara a duo, el resultat no desmereix d’aquella cançó que va consagrar a tots dos i en la qual Amaia va exercir d’autèntica “padrina musical” de Ubago, segons ha confessat el mateix cantautor.

“Es va crear una situació màgica, una connexió molt forta; és que havia de ser Álex, no la podia cantar un altre”, reconeix Amaia Montero d’aquest nou Les abraçades trencades. Ubago, mentrestant, qualifica el resultat de “espectacular”. “És un so molt característic de tots dos, en la línia d’aquell primer *duet de fa 15 anys”, resumeix.

Si déu vol jo també és el tercer àlbum en solitari i el primer des de 2011 d’Amaia Montero, que s’exhibeix en ell en la seva millor versió com a autora i com a intèrpret. Amb èxits com a Inevitable, Paraules o Donar-te la meva vida, el disc, produït pel suec Martin Terefé, va culminar una productiva evolució.

Amaia presentarà Les abraçades trencades i la resta de cançons d’aquest Si déu vol jo també el 15 de desembre en el Teatre Nou Apol·lo de Madrid, les entrades és posen a la venda en entradas.com, Atrapa-ho i mercaentradas.com. L’artista segueix mentre amb el seu intens pla de promoció i gira de concerts per Argentina, Xile i Uruguai.