A falta de la confirmació oficial de Nintendo, l’existència d’un nou temple a Zelda Twilight Princess HD per a Wii U sembla un fet, segons anuncia Amazon France

Un cop més, Amazon s’emporta l’exclusiva. Anticipant-se a Nintendo, acaba de fer pública l’existència d’un nou temple a Zelda Twilight Princess HD, el desè. Conegut com “La Cave du Crepuscule” (La cova del crepuscle), es tracta d’un escenari addicional que es desbloqueja utilitzant els famosos amiibo -les figures de Nintendo que interactuen amb alguns jocs de Wii U i Nintendo 3DS- compatibles amb Zelda Twilight Princesss.

Per poder accedir al contingut exclusiu de Zelda Twilight Princess HD, els usuaris hauran de tenir un dels següents amiibo: Toon Link, Sheik, Wolf Link i Midna (els dos darrers es poden aconseguir amb el joc). A la vegada, Amazon France també ha descobert l’existència -un secret a veus- del “mode Heroi”, una versió més difícil de la partida. Com passa amb l’altre Zelda traslladat a Wii U en alta definició, Zelda: The Wind Waker, el GamePad s’utilitzarà per accedir a l’inventari sense haver d’aturar la partida.

Twilight Princess HD
Link, el protagonista dels videojocs de Zelda

El videojoc, original de GameCube i Wii (es va estrenar de manera simultània) i traslladat a l’alta definició per Tantalus -el mateix estudi que ha adaptat l’exclusiu de Wii U, ZombiU a PS4, Xbox One i PC- arriba al mercat el 4 de març de 2016. Per accedir al nou temple a Zelda Twilight Princess HD, es necessita la figura amiibo de Wolf Link.