‘El Confidencial’ explica que Cristiano Ronaldo critica a Rafa Benítez mentre manté una conversa amb el president Florentino Pérez

Setmana de ‘Clàssic’ i a la ‘Casa Blanca’ no l’enceten de la manera esperada. Cristiano Ronaldo critica a Rafa Benítez i els ciments del Bernabéu trontollen; i és que, tal i com informa ‘El Confidencial’, després del partit del Reial Madrid contra el PSG l’astre portuguès va mantenir una sèrie de converses que no han agradat als dirigents del Reial Madrid.

Amb el xiulet final, Cristiano va coquetejar amb Laurent Blanc, entrenador de l’equip francès, i el president de l’entitat, Nasser Al-Khelaifi. Algunes fonts parlen de l’interès del portuguès en jugar la pròxima temporada a París, després de quedar enamorat del joc practicat pels d’Ibrahimovic i companyia.

El que també narren les línies de ‘El Confidencial’ és una conversa entre Florentino Pérez i el davanter ‘blanc’. Segons aquest mitjà, Cristiano Ronaldo critica a Rafa Benítez i assegura que “amb aquest entrenador no guanyarem res”.

Veurem com evoluciona la setmana, però  el Real Madrid no enceta la setmana del ‘Clàssic’ de la manera desitjada.