El conjunt blaugrana podria sortir al mercat en busca d’un jugador interior que reemplaci al nigerià, que haurà de passar pel quiròfan per una lesió al menisc

Contratemps important pel FC Barcelona Lassa. Shane Lawal haurà de passar pel quiròfan per una lesió al menisc i podria estar fins a dos mesos de baixa. El pívot nigerià estava sent peça clau en els últims partits, coincidint amb un Tomic en un mal moment de forma.

És a dir, Lawal no jugarà la Copa del Rey d’aquest proper cap de setmana i es perdria el que queda de Top 16, on el Barça haurà de remar de valent si vol estar entre els vuit millors d’Europa.

És per això que, segons ha avançat l’Sport, el conjunt blaugrana hauria sortit a sondejar el mercat per veure si es pot trobar un substitut de garanties que pugui reforçar el joc interior. El dia límit per fer moviments és el proper dimecres 24 de febrer a les 18h, quan l’Eurolliga tanca el plaç d’inscripcions. 

¿Moment por Diagné i Vezenkov?

Amb Tomic, que ha de recuperar la seva millor versió, i un Samuels que pot fer perfectament de ‘5’, el Barça no hauria de tenir problemes per mantenir la competitivitat a la pintura. No obstant, la rotació interior necessita que Diagné entri una mica més en els esquemes de Pascual i Vezenkov es consolidi com a suplent de Doellman.