AMD presenta les seves noves APUs Carrizo PRO

  0
  AMD presenta les seves noves APUs Carrizo PRO

  AMD presenta les seves noves APUs Carrizo PROEls nous processadors APU d’AMD compten amb una arquitectura nova que beneficiarà la vida de la bateria dels portàtils amb més potència

  AMD ha presentat els seus nous processadors Carrizo PRO en format APU, disponibles tant per al mercat d’ordinadors de sobretaula com pel de portàtils, oferint major rendiment, confiança i oportunitats per al mercat d’usuaris empresarials i directius de IT, estant dissenyats des del principi per Windows 10. Amb la nova gamma de APUs AMD PRO, AMD és la que presenta els primers portàtils que arribaran al mercat amb Windows 10 de manera nativa.

  Els nous processadors APU d’AMD compten amb una arquitectura nova que beneficiarà la vida de la bateria dels portàtils amb més potència i destinats a buscar l’eficiència en el sempre canviant món de les aplicacions IT On The GO (OTG), seguretat intrínseca en el sistema i alta manejabilitat.

  AMD presenta les seves noves APUs Carrizo PRO
  AMD presenta també el nou processador A12, el processador per a portàtils més ràpid fins avui amb una velocitat de rellotge de 3,4 Ghz. Aquest nou processador és també el primer que porta 12 nuclis de computació (4 per la CPU + 8 per la GPU) i que incorpora al seu torn un nucli gràfic Rodeón R7 que funciona a una velocitat de fins a 800 Mhz i compta amb 512 processadors stream. Amb aquest nivell extrem de computació, AMD està preparada per oferir i rendiment extrem amb el seu nou processador AMD PRO A12.

  Les característiques principals d’aquests nous processadors són:

  Primer processador en l’àmbit comercial que compleix amb l’estàndard d’Arquitectura de Sistemes Heterogènia (Heterogeneus System Architecture, HSA) 1.0 per aconseguir una major facilitat en l’ús d’acceleradors de programació com la GPU, la qual cosa porta associat un major rendiment a un menor consum de potència.

  Primera APU comercial amb el sistema ARM TrustZone amb un processador AMD Secure Processor dedicat. L’aplicació ARM TrustZone funciona per sobre del maquinari, permetent que aplicacions delicades ho facin en l’AMD Secure Processor (el “món segur”) mentre que la resta d’aplicacions ho fan al món normal.

  Primer processador comercial tipus APU dissenyat amb arquitectura SoC (System on Xip) per proporcionar millores substancials en rendiment de processadors, gràfics i aplicacions multimèdia.

  Primer processador comercial amb capacitat de decodificar amb Compressió de Vídeo d’Alta Eficiència (HighEfficiency Video Compressió, HEVC) perquè els portàtils siguin capaços de transmetre contingut en HD i Ultra HD

  Els processadors d’AMD PRO d’escriptori combinen un preu agressiu amb un major rendiment, compatibilitat amb els sockets per a una actualització més senzilla i l’oportunitat de configuracions més variades.

  Gràcies al sistema AMD Quick Stream PRO s’eliminen les latències en aplicacions sensibles com VoIP i el streaming de video. Aquesta aplicació d’AMD és capaç d’identificar i redirigir major amplada de banda per a les aplicacions de negocis de la màxima prioritat.