Lady Gaga a ‘American Horror Story Hotel’

0
Lady Gaga serà l'estrella de la nova temporada de ficció que arrasa a la cadena FX
Foto: AMERICAN HORROR STORY HOTEL - FOTO PRESS
Lady Gaga serà l'estrella de la nova temporada de ficció que arrasa a la cadena FX
Foto: AMERICAN HORROR STORY HOTEL

La cantant es posa a prova com a actriu a ‘American Horror Story Hotel’

Lady Gaga serà l’estrella de la nova temporada de ficció que arrasa a la cadena FX, ‘American Horror Story: Hotel’. Tot i que ja va fer els seus primers passos en el món de l’actuació a ‘Machete Kills’ o en els seus propis videoclips, ara és quan de veritat s’enfrontarà a la crítica ja que la diva sol deixar el llistó alt.

Aquest dimecres 7 d’octubre, la ficció comença ja la seva cinquena temporada. Després de la baixa de la popular Jessica Lange, la cantant d’ARTPOP agafa el relleu com a musa de la sèrie creada per Ryan Murphy, creador també de la sèrie musical ‘Glee’. Bregada en photocalls i altres esdeveniments plens de famosos i premsa, la cantant inaugurava aquest primer esdeveniment com a personatge d’una sèrie de televisió. Fa un parell de dies, la première de la sèrie es va fer sense estar-se de res i amb Lady Gaga com a protagonista i l’elenc d”American Horror Story: Hotel’. La parella de Lady Gaga, l’actor Taylor Kinney, no es va voler perdre la gran nit de la seva parella, que enlluernava amb un sensual vestit vermell. Al seu costat, tampoc no hi van faltar la veterana Kathy Bates, l’anhelat Christian Grey, que finalment no hi va poder ser, Matt Bomer, Sarah Paulson, Cheyenne Jackson o Denis O’hare.

La diva interpreta durant aquesta temporada Elisabeth, la propietària de l’Hotel Cortez, on tindran lloc les sagnants històries d”American Horror Story’, juntament amb uns hostes d’allò més particulars. Com Naomi Campbell, que no va faltar a l’estrena de la sèrie i que també es llança al món de la petita pantalla, fent el paper d’una estilosa editora de moda que es convertirà en enemiga de la cantant de ‘Bad Romance’.