L’esportista de Calella es va imposar en la primera de les proves de la Copa Amèrica de Lake Placid i podria superar Farrow en el campionat final

Ander Mirambell va ser el més ràpid aquest dijous en les dues mànegues i no va tenir problemes per batre el nord-americà Alex Ivanov, al qual va avantatjar en més d’un segon, retallant-li 10 punts de diferència en la classificació general.

A falta de la prova d’aquest divendres, Mirambell ocupa la tercera plaça (336 punts), amb Ivanov dos punts per sobre (338). Els dos pilots són els màxims favorits al triomf final, ja que el líder, l’australià John Farrow (380), no competeix avui.

Mirambell va acabar “molt content” després de la primera baixada, on va avantatjar en 48 centèssimes el seu més immediat perseguidor, el britànic Timothy Hull. “Al revolt 7 se m’ha mogut el casc; no podia veure molt bé i m’he guiat per la intuïció. Un cop passada la xicana, he respirat. Tot just creuar la meta m’he dit ‘guau, ho has tornat a fer'”, explicava Mirambell.