Andrea Levy critica els partits que no tenen projecte econòmic

0
Andrea Levy durant una intervenció amb les noves generacions del PP | Foto: Europa Press
Andrea Levy durant una intervenció amb les noves generacions del PP | Foto: Europa Press
Andrea Levy durant una intervenció amb les noves generacions del PP | Foto: Europa Press

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP ha criticat aquest diumenge els partits que “no tenen projecte econòmic”

EP / En una entrevista a Radio Galega, Levy ha assegurat que, a les pròximes eleccions generals, es posaran sobre la taula dos models: el model d’esquerra i el “model que va governar Espanya els últims anys i va portar la recuperació”.

En aquesta línia, ha reivindicat que es van haver d’adoptar mesures des del Govern que eren antipàtiques i “dures. “Però es va fer amb un objectiu de país i ara s’estan veient els resultats”, ha postil·lat.

Així, per a Andrea Levy, això és el més important de tot: “Un polític el que no pot fer és equivocar-se en les decisions que pren i jo crec que el president Mariano Rajoy no es va equivocar en les decisions que va prendre perquè ara s’estan veient els resultats”, ha opinat.

També ha subratllat que el PP es marca com a objectiu per a la pròxima legislatura arribar als 20 milions d’ocupacions a Espanya i critica que altres formacions no concretin el seu programa: “Hi ha altres partits que, com que no han de tenir projecte econòmic, prefereixen estar en les ocurrències, que ara s’ha de moure el Senat, s’ha de canviar de lloc”, ha ressaltat, per després preguntar-se, en al·lusió al PSOE, si això contribueix a crear feina.

En aquest sentit, Levy ha criticat també Ciutadans: “En els discursos que escolto últimament estan un poc en les ocurrències de Pedro Sánchez. Que si fa falta modificar la Constitució, l’Espanya federal, modificar el Senat. Els veig cada vegada més en les ocurrències del discurs de Pedro Sánchez, cosa que em preocupa”, ha opinat.

Aquest mateix pensament l’ha traslladat també en una entrevista a La Voz de Galicia, en què sosté que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i el del PSOE, Pedro Sánchez, “estan convergint en el mateix espai i en el mateix discurs, que al final és el de l’Espanya de Zapatero”. És més, dedueix que, per les seves últimes declaracions, les aspiracions de Rivera són en realitat donar suport a Sánchez.

A continuació, Levy ha rebutjat una reforma constitucional. “Nosaltres hem dit que evidentment mai ens negarem al diàleg […] Però no d’allò que ens semblen ocurrències”, ha subratllat.

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP també ha reivindicat l’esforç del Govern a Catalunya, ja que ha assegurat que el PP “no va deixar de lliurar ni una sola batalla” en aquesta comunitat.

“Quan diuen immobilisme diuen que no es va cedir. Quan diuen immobilisme diuen que no es va acceptar un xantatge. Quan diuen immobilisme diuen que la prioritat és respectar la llei i la democràcia de tots. Això és el que es va fer”, ha tancat Levy, que considera que Artur Mas ho tindrà tot molt complicat per ser investit un altre cop president de la Generalitat.