Andrea Levy denuncia al Parlament que “ens han robat TV3”

0
Andrea Levy PP
La diputada del PP, Andrea Levy, al Parlament | Foto: Europa Press

La diputada del PP al Parlament recrimina a Neus Munté que s’hagi qualificat als ‘populars’ com a feixistes a la televisió pública

Enfrontament dialèctic al Parlament entre Andrea Levy, del PP, i la consellera de Presidència, Neus Munté. Durant el ple d’aquest dimecres -on el plat fort serà la votació de les conclusions de la comissió del procés constituent-, Levy ha dirigit una pregunta a Neus Munté. La diputada del PP demanava a la consellera si condemna el fet que a TV3 s’hagi qualificat de feixista al Partit Popular i Ciutadans.

En el torn de resposta Neus Munté, que ha qualificat aquest fet de “puntual” i “molt reprovable”, ha demanat Levy que el seu partit faci el mateix quan a la televisió pública espanyola “els polítics independentistes” reben tot tipus de desconsideracions.

A la rèplica Andrea Levy s’ha mostrat més contundent. “Sóc de la generació que ha crescut amb Poblenou, Malalts de Tele, el Club Super 3”, expressava la diputada ‘popular’ per acabar denunciant que “ens han robat TV3”. Neus Munté utilitzava les dades del darrer CEO, que dóna més audiència a la televisió pública respecte fa uns mesos, per contestar Andrea Levy.