Andrea Levy s’apunta a fer ‘zascas’

0
Andrea Levy
Andrea Levy (PP) | Foto: Europa Press

La diputada del PP al Parlament respon amb enginy un comentari sobre la corrupció al seu partit

 

Sembla que la moda dels polítics i Twitter no para. El darrer estira i arronsa l’han protagonitzat Ramón Espinar, portaveu de Podemos al Senat, i Andrea Levy, diputada del PP al Parlament i vicesecretària del partit a nivell nacional.

Tot ha començat quan Espinar s’ha fet ressò de les paraules de Levy al programa El Intermedio, de La Sexta, on confessava –en broma- haver-se fixat en un diputat de Podemos, Miguel Vila. Espinar tuitejava sobre el tema:

 

Andrea Levy ha contestat amb ironia al que era un atac a la corrupció del seu partit, posant el focus al que, segons Levy, és un error ortogràfic d’Espinar, al posar pivón amb v i no amb b.

Malgrat algunes informacions afirmaven que pibón està acceptada per la RAE, l’edició digital del diccionari encara no la incorpora. Això sí, la Fundeu BBVA, referent en dubtes lingüístics, confirma que en castellà s’escriu amb b, argumentant que prové de pibe, expressió més utilitzada a Amèrica Llatina.

Tant les declaracions de Levy a El Intermedio com l’intercanvi d’ironies d’aquest divendres han tingut reaccions a Twitter.