Andrea Levy titlla Pedro Sánchez de ser “Mister No”

0
Andrea Levy Jorge Fernandez diaz PP
Andrea Levy amb Jorge Fernández Díaz, a Barcelona | Foto: Europa Press

La vicesecretaria del PP critica que el líder socialista evoqués a Adolfo Suárez en relació al diàleg després del 26J

La vicesecretària d’Estudis del PP, Andrea Levy, ha criticat que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, evoqués dissabte l’expresident del Govern espanyol Adolfo Suárez -al qual ella defineix com a polític del diàleg i la transigència- perquè considera que el socialista és precisament el senyor del veto al PP i el sectarisme: “Mister No”.

En roda de premsa aquest diumenge a Barcelona, ha subratllat que el que Sánchez presenta com el Govern a l’ombra és “el Govern de la penombra”, perquè els recorda al govern de l’esquerra que va comportar atur i recessió econòmica fa uns anys, segons ella.

Levy ha assegurat que Sánchez “menteix” quan presenta el seu projecte, perquè el model del PSOE és pactar amb el bloc extremista de l’esquerra, i ha citat els casos de l’Ajuntament de Barcelona i de València, on les confluències i el partit socialista han pactat.

“El líder dels vetos a la majoria democràtica d’espanyols que van votar el PP no pot donar lliçons”, i ha titllat d’estafa que Sánchez parafrasegi Suárez mentre es dedica, segons ella, a ser el líder sectari del bloc de l’esquerra.

Levy ha afegit que les “polítiques fracassades de l’esquerra” portarien Espanya a la més profunda penombra, mentre que el PP pot oferir la sortida de la recessió, ocupació, donar una oportunitat als joves, als emprenedors i als ancians.

 

Compartir
Article anteriorEl musical ‘Jesucrist Superstar’ torna a Espanya
Article següentAcampada a la seu de la CE de Barcelona pels refugiats
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]