Andres Iniesta | Diari Catala
Andrés Iniesta veu possible tornar a guanyar el triplet | FOTO: Dentix

El capità del FC Barcelona Andrés Iniesta ha assenyalat que el vestidor blaugrana no creu que la Lliga estigui feta i ha expressat l seu desig de retirar-se com a culer

Tot i els vuit punts de distància que té el FC Barcelona respecte a l’Atlético de Madrid i els 12 respecte al Real Madrid, Andrés Iniesta no veu guanyada la Liga BBVA. “Queden moltíssims punts, en qualsevol partit o situació es poden escurçar les distàncies. Pel nostre cap no passa que la Lliga estigui feta perquè no és una realitat. El secret és ser humils i saber que podem perdre qualsevol partit. Sempre tens un ull en la derrota per no pensar que guanyar és fàcil”, ha apuntat, en declaracions fetes en un acte publicitari.

A més, Iniesta creu que el FC Barcelona ha demostrat ja que l’equip està capacitat per fer coses impensables. “Aquest equip ha demostrat el que feia uns anys semblava impossible. Guanyar un ‘triplet’ semblava molt difícil i sis anys després ho vam tornar a aconseguir. L’equip dóna mostres de solidesa i de tornar a optar a tots els títols, tot i la dificultat que té tornar a tenir èxit”, ha reconegut.

De totes maneres, tot i el mal moment per al qual passa, no descarta el Real Madrid. “Sempre és un rival perillós i quan t’enfrontes a ells, encara més. Són grans equips que lluiten per tots els títols sempre, però nosaltres intentarem que aquests títols caiguin del nostre costat”, ha afirmat.

“Amb Messi tots els adjectius positius són pocs, però jo el definiria com a ‘únic’; Neymar és ‘talent pur’ i Luis Suárez, com a ‘golejador’. És la millor davantera, es reuneixen tres jugadors impressionants en un club ideal i acompanyat de títols. Tant de bo això es mantingui durant molt de temps, és el que dictarà si són els millors de la història. Per a mi sí que ho són”ha opinat sobre el trident.

A nivell personal, desitja poder retirar-se al Barça, tot i que puguin arribar ofertes per ell. “Estic molt bé on sóc i el meu únic desig és seguir guanyant i complir els objectius del club. Tant de bo pugui retirar-me al Barça. No crec que hi hagi una trucada de Guardiola perquè tindrà una grandíssima plantilla al Manchester City”, ha respost en ser preguntat directament per aquesta possibilitat.