“Quique té el que buscàvem”

0

El director esportiu del RCD Espanyol valora positivament l’arribada de Quique Sánchez Flores com nou entrenador blanc-i-blau

Ángel Gómez, director esportiu del RCD Espanyol, valora al portal web del club l’arriba de Quique Sánchez Flores a la banqueta: “És el nostre entrenador, el què ha d’iniciar el projecte tan emocionant que tenim entre les mans. Tothom el coneix aquí a Espanya. Acumula molta experiència a la lliga espanyola i a Europa, així com en altres països”.

Amb noms sobre la taula com els dels Sampaoli o Paco Jémez, Ángel Gómez argumenta la decisió què ha portat a Quique Sánchez Flores a la banqueta ‘perica’: “Té les característiques i la personalitat que lligaven amb el que buscàvem. Un entrenador amb molta personalitat, amb molta ambició. Estic segur de què aportarà tota la seva preparació per construir un Espanyol fort”.

El director esportiu es mostra convençut de les capacitats de l’entrenador madrileny per empentar el club cap amunt: “Ens aportarà molta experiència. És un entrenador que ha aconseguit èxits amb els equips què ha dirigit. Ha guanyat una Copa de la UEFA i una Supercopa d’Europa – amb l’Atlético de Madrid– i la Copa en altres països. Els seus equips són molt intensos i defensivament són molt forts. També li agrada jugar bé a futbol. Ha sabut adaptar-se a cadascun dels seus equips; així que, encetant un projecte nou, de ben segur que aconseguirà grans èxits”.