Ángel Nieto: “Vull que Rossi i Márquez es donin la mà”

0
Ángel Nieto farà de mediador perquè Rossi i Márquez facin les paus
EUROPA PRESS/LEONARDO MORALI
Ángel Nieto farà de mediador perquè Rossi i Márquez facin les paus
EUROPA PRESS/LEONARDO MORALI

I també assegura que vol que el mundial es quedi a Espanya

L’ex pilot espanyol de motociclisme Ángel Nieto ha assegurat que intentarà fer tot el possible perquè s’acabi la ‘guerra’ entre Marc Márquez i Valentino Rossi i que “les coses es posin al seu lloc”, desitjant que tots dos “intentin donar-se la mà i oblidin tot el que hi ha darrere” aquestes eren les paraules exactes de Nieto que també ha deixat clar que abans del Gran Premi de València qui té un lleuger avantatge per proclamar-se campió és Jorge Lorenzo.

Estic una mica disgustat amb tota aquesta història i no crec que sigui el millor moment per celebrar el Mundial que hem tingut tan bonic i apassionant. Espero que les coses es posin al seu lloc i vegem un Gran Premi en el qual guanyi el que millor ho faci”, va assegurar Nieto en ‘El Partit de les 12’ de la cadena COPE.

S’està parlant tant de l’incident entre Rossi i Márquez, que s’està comentant poc que Jorge Lorenzo s’està jugant el Mundial i la gran gira realitzada per Dani Pedrosa” va afegir.

Ha estat una temporada summament complicada i amb carreres molt dures per a tots. M’agrada veure motociclisme del bo i no tota aquesta història“, va confessar.

Això no és bo ni per a Valentino ni per a Márquez, i al final hem d’intentar que es pari, que crec que es pot parar i la meva intenció és aquesta, que es puguin donar la mà i surtin a la pista a intentar guanyar”, va recalcar.

Ángel Nieto ha recordat que el que ha fet el de Cervera no ho ha fet ningú a la categoria reina, i que Rossi ha fet molt pel motociclisme i li han d’estar tots agraïts perquè per la seva màgia i talent han fet que aquest esport tingui una cobertura impressionant. “No necessitem d’aquestes baralles perquè es vegin les carreres, el motociclisme té unes audiències molt respectades“, va afegir Nieto, que reconeix que la carrera de València més morbositat no pot tenir.

Que s’acabi això amb una abraçada en una roda de premsa i que diguin que ho obliden. Marc admirava a Valentino i no es pot acabar, i Valentino no pot acabar amb aquest incident després de tot l’afecte que té“, va prosseguir.

“No he parlat amb cap dels dos. Cal buscar una altra manera i hi ha gent que té el poder per fer-ho”, va concloure sobre aquest tema.

En quant al desenvolupament del Mundial, Nieto creu que Lorenzo ha estat el més ràpid, però que ha tingut mala sort amb casc en la primera carrera i després al Japó amb la pluja i que de sobte el circuit que es va assecar. “És mereixedor i Valentino també perquè ha estat una temporada especial, gairebé sempre en el podi i ha guanyat carreres, les ha lluitat més que en tota la seva vida“, ha comentat. “Als dos els tinc gran afecte i respecte, però vull que el Mundial es quedi aquí“, s’ha posicionat finalment.

Finalment respecte a l’última carrera, té clar que intervindran molt altres pilots que no tenen res a fer i que en el cas que es topin Márquez i Rossi, l’italià l’haurà d’avançar si vol ser campió.”Sortiran tots a sac i a buscar el millor resultat. Valentino ho té cru donades les circumstàncies de sortir l’últim en un circuit on no és fàcil avançar, crec que ho té més fàcil Lorenzo, que a més a València va com un coet“, ha sentenciat.