Ángel Torres, president del Getafe CF, assegura que el Barça va faltar el respecte al club madrileny el dia de les disfresses de Halloween

“El Barça ens va faltar el respecte i dissabte no aniré al dinar de directives”. Així de contundent va mostrar-se el president del Getafe CF, Ángel Torres, davant els micròfons d’‘El Larguero’, recordant l’incident en el partit d’anada entre el Getafe CF i el FC Barcelona amb les disfresses de Halloween.

Aquell dia, després del triomf blaugrana per 0-2 els jugadors del Barça van celebrar Halloween als vestidors del Coliseum Alfonso Pérez disfressant-se i, segons fonts del Getafe, creant desperfectes a les instal·lacions.

Piqué manté que les imatges estan manipulades | FOTO: Twitter
Piqué manté que les imatges estan manipulades | FOTO: Twitter

Torres, a més, col·loca Gerard Piqué al centre de les crítiques: “Piqué va portar-se malament. Al jugadors del Barça se’ls hi en va anar de les mans amb tot el que van fer als vestidors”.

El president del Getafe, a més, afirma que en cap moment va rebre una trucada amb les disculpes pertinents: “Ningú del Barça va trucar-me per demanar perdó per tot el que va succeir. Defensaré sempre el meu club, i no deixaré que ningú ens trepitgi”.