Anna Tarrés, exseleccionadora de l’equip espanyol de natació sincronitzada, carrega contra Ona Carbonell i la Federació

“Ona Carbonell mira per ella i amb ella. Ha decidit que únicament faria les modalitats individuals i li han permès, cosa que no s’entén en un esport d’equip. Fa dies que l’Ona s’ha esborrat, aquest és el problema. Ens omple de ràbia a totes les persones que hem lluitat per a que l’equip espanyol estigui als Jocs Olimpics”.

Després de classificar la selecció d’Ucraïna pel Jocs Olímpics de Rio 2016 i veure com la selecció espanyola quedava eliminada, Anna Tarrés, exseleccionadora de l’equip espanyol de natació sincronitzada, va carregar durament contra certes persones als micròfons d’Onda Cero:“Em dol per les noies, que entreguen tot per aquest esport. Però per l’equip tècnic no em dóna cap pena. Pel Fernando Carpena, zero pena. Per l’Ana Montero i l’Ester Jauma, tampoc. Han estat arrogants han menyspreat la nostra feina i ens han bastonejat públicament. Tot l’odi contra nosaltres se’ls ha girat en contra”.

Ona Carbonell ha rebut dures crítiques per part d'Anna Tarrés | FOTO: europapress.es
Ona Carbonell ha rebut dures crítiques per part d’Anna Tarrés | FOTO: europapress.es

Demana la dimissió de Fernando Carpena

Malgrat no entendre com persones com Gemma Mengual no han aportat la seva experiència, Anna Tarrés considera que la selecció espanyol s’ha relaxat en excés: “Estan estancats al passat. S’han relaxat i no han buscat una coreografia innovadora. Itàlia, per exemple, va trobar les debilitats d’Espanya i va fer una coreografia molt més complerta”.

No obstant, juntament amb Ona Carbonell les crítiques més dures va emportar-se-les Fernando Carpena, president de la Federació Espanyol de Natació: “Ha de deixar pas. La seva política ha estat un autèntic fracàs. No té capacitat de lideratge en el món de l’esport. Això no és política; aquí calen entrenaments i treball. Qui li segui el rotllo estan en alts càrrecs, els qui dubtàvem o posàvem traves som on som”.

Fernando Carpena, President de la Federació Espanyola de Natació | FOTO: europapress.es
Fernando Carpena, President de la Federació Espanyola de Natació | FOTO: europapress.es