Antoni Reguant, durant la roda de premsa celebrada a la Nova Creu Alta | FOTO: cesabadell.cat

El president del CE Sabadell surt al pas per aclarir les informacions que situen l’entrenador amb peu i mig fora de l’entitat arlequinada  

Antoni Reguant, president del Centre d’Esports Sabadell, compareixia en roda de premsa per donar la versió del club envers les darreres informacions que apunten a la sortida de Miguel Álvarez, tècnic del primer equip: “S’està creant un estat d’opinió que no respon exactament a la realitat. No obstant això, una de les situacions que ens obliga a replantejar la nova realitat pressupostària és la del cos tècnic del primer equip. Com li vaig dir a Miguel Álvarez, per la categoria ell és un Ferrari i avui dia el Centre d’Esports Sabadell no està en disposició d’assumir el cost d’un Ferrari”.

Álvarez, que ha complert el seu primer any a la banqueta arlequinada, podria fer les maletes en els pròxims dies. No serà l’únic. Ara bé, les baixes no seran per raons esportives, sinó per motius econòmics: “Li hem exposat què tenim, i que tindrem dificultats per fer front al que el contracte estableix i per proveir-lo del capital humà amb el qual està acostumat a treballar. El tercer escull és el tipus de plantilla que podem confeccionar. Hem dit que no renunciarem a res, però hi ha casos on serà difícil poder donar continuïtat. Si hi ha alguna oferta rellevant, la nostra realitat econòmica ens obligarà a prescindir d’aquest jugador”, comenta el president del Sabadell.

 

 

El club garanteix la seva continuïtat a Segona B

Aprofitant la compareixença celebrada a la sala de premsa de la Nova Creu Alta, Antoni Reguant anunciava que l’entitat ha arribat a un acord amb un grup empresarial que garanteix estabilitat econòmica i, de retruc, evita el descens administratiu pels impagaments acumulats amb la plantilla durant els últims mesos: “El gran objectiu d’aquest grup és equilibrar les finances del club. Quan tot això s’hagi produït, entraran a l’accionariat del club, no abans”.

Reguant, alhora, anunciava que el pressupost de cara a la temporada 2016-2017 serà d’1’2 milions d’euros aproximadament, “sensiblement inferior” a l’actual i que implicarà “una retallada significativa”. Això obligarà, segons el president, a obrir-se novament cap a un model de cessions que abarateixin el cost de la plantilla, com ja va passar l’any de l’últim ascens a Segona Divisió amb Isaac Cuenca, Juanjo Ciércoles o Hiroshi: “El projecte esportiu, per molt que sigui auster i realista, ha de seguir sent ambiciós”.