Antonio Gallego (PP) deixa la política per motius de salut

0
Antonio Gallego deixa la política
Antonio Gallego, al Parlament | Foto: Europa Press

 

El que fins ara era líder del PP a El Prat de Llobregat es retira de la vida política, renunciant a la seva acta a l’Ajuntament com al Parlament

 

El portaveu del PP a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Antonio Gallego, ha renunciat aquest dilluns a l’acta de regidor, de la mateixa manera que ha fet amb l’escó que ocupava al Parlament.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament del Prat, Gallego ha presentat un escrit al consistori en el qual comunicava la renúncia a l’acta de regidor, després de 16 anys com a edil en representació del PP. Seguint informacions de mitjans municipals, Gallego renuncia a la vida política a causa d’uns problemes de salut. Malgrat haver sigut el blanc de crítiques els darrers anys al Prat de Llobregat, no van trigar en arribar a les xarxes socials les mostres d’ànims per al que fins ara ha estat el líder del Partit Popular a El Prat.

En el seu pas pel ple del Prat, el regidor popular ha destacat per la seva tasca d’oposició a l’alcalde Lluís Tejedor (ICV-EUiA) i per la duresa amb la immigració.

L’Ajuntament del Prat farà aquest dimarts un ple ordinari en el qual s’adonarà de la renúncia de Gallego, que previsiblement serà substituït pel número 3 de la llista del PP a les eleccions municipals, Miguel Ángel Ochoa.

Al mateix temps que la seva acta de regidor, Gallego ha abandonat l’escó que ocupava al Parlament per motius “estrictament personals”, segons ha donat a conèixer el líder del PP, Xavier García-Albiol, als mitjans.

Compartir
Article anteriorEls millors gols de la J8 de la LNFS
Article següentPantalles de mà per no perdre detall del GP de València
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]