AnTuTu revela els telèfons més ràpids de 2016

AnTuTu és una de les eines multiplataforma més utilitzades a l’hora de realitzar benchmarks, de fet, cada tres mesos llança informació sobre els telèfons més ràpids que passen les seves proves de rendiment.

L’any passat, la gamma alta d’Apple, l’iPhone 6s i el 6s Plus regnaven el rànquing gràcies al seu processador A9, però sembla que hi ha hagut un canvi de tron.

L’arribada dels nous processadors Exynos 8890 i Snapdragon 820 han fet que el A9 quedi endarrerit, posicionant així les seves terminals en les primeres posicions del rànquing.

D’aquesta manera, el pòdium està format pel Xiaomi MI5 en primera posició, seguits del Galaxy S7 i S7 edge (segona posició) i en tercera posició l’iPhone 6s.

Antutu Benchmark 2016

A grans trets, tant el Xiaomi MI5 com el Galaxy S7 tenen característiques idèntiques, la principal diferència en la puntuació és causa de la seva pantalla, el Xiaomi compta amb un panell de 5 polzades i resolució 1080p davant del panell de 5,1 polzades i la resolució Quad HD dels S7. Major pantalla i més resolució, necessiten mes recursos, per tant la seva puntuació baixa.

La diferència entre el top 3 i la resta d’integrants del top 10 és abismal, cosa que deixa clara l’avanç de tecnologia en tots els mòbils de nova generació. El Galaxy S6, el telèfon intel·ligent estrella de Samsung de l’any passat, es col·loca en la desena posició amb una diferència de gairebé 60.000 punts respecte al nou S7.

Antutu Benchmark
Developer: AnTuTu
Price: Free