Anunciada la data d’estrena de No Man’s Sky

  0

  El videojoc independent més ambiciós de la història arriba a PlayStation 4 i Steam aquest estiu

  Tot i allunyar-se dels grans estudis i editores del món del videojoc, No Man’s Sky és un dels més esperats de 2016. És obra de l’estudi britànic Hello Games, un equip que presenta el seu segon videojoc com una aventura espacial sense precedents. I ho és. Parlem, literalment, del primer videojoc que els jugadors seran incapaços d’explorar al 100%. I finalment sabem quan el podrem gaudir: la data d’estrena de No Man’s Sky és el 22 de juny de 2016 

  L’epopeia espacial de Hello Games està composta per un univers generat mitjançant algoritmes matemàtics. És a dir, tots els elements de l’entorn es generen a través de fórmules i regles que fan possible un univers immens que no s’emmagatzema dins el pes del videojoc. Aquesta tècnica farà viable l’existència de 18.446.744.073.709.551.616 planetes totalment explorables i diferents. 

  No Man's Sky
  Captura de No Man’s Sky | Font: no-mans-sky.com

  Cada planeta constarà del seu propi clima, fauna i flora, gravetat i fins i tot la duració de cada dia serà diferent. L’extensió de cadascun d’ells serà de milers de kilòmetres, fent que si els jugadors volen explorar-los a peu, tardin dies i fins i tot setmanes. L’objectiu del videojoc del trilió de planetes és que cada jugador aconsegueixi arribar fins al centre de la galàxia, una tasca que implicarà lluitar, recollir recursos i millorar la nau.

  Tothom jugarà dins el mateix univers, però començarà la seva aventura des d’un planeta diferent, un lloc que si es descobreix passarà a tenir gravat el nom del seu primer explorador. Ara que coneixem la data d’estrena de No Man’s Sky, també podem avançar el seu preu de sortida. Tot i tractar-se d’una producció independent, arribarà a les nostres mans per un preu que rondarà els 60 euros, a PlayStation 4 i PC.