Anunciada la PS4 edició Uncharted 4

  0

  Sony anuncia una PlayStation 4 exclusiva per commemorar l’estrena de Uncharted 4: A Thief’s End, una oferta que es suma a la resta d’edicions especials que rebrà el videojoc

  L’última croada de l’aventurer Nathan Drake, posposada per segon cop fins al 27 d’abril, es podrà adquirir amb la consola de Sony. La PS4 edició Uncharted 4, limitada, estarà disponible el mateix dia de l’estrena del joc als EEUU (el 26 d’abril), però ja es pot reservar. El paquet amb una versió gris personalitzada de la consola, un DualShock®4 a joc i una còpia física de Uncharted 4: A Thief’s End.

  Uncharted 4
  Imatge de la PlayStation 4 Edició Uncharted 4

  Es tracta d’una PS4 edició Uncharted 4 que acaba d’anunciar-se només a territori americà. D’altra banda, és gairebé segur que acabi arribant a Europa. D’aquesta manera, Uncharted 4: A Thief’s End comptarà amb la Special Edition, que inclou un llibre d’art, enganxines, extres i una caixa metàl·lica (per un preu que rondarà els 80 €), la Libertalia Collector’s Edition (uns 119,99 €), disponible amb una figura de Nathan Drake, extres per al multijugador, una caixa exclusiva i diferents extres i la PS4 edició Uncharted 4.

  Un acomiadament en tota regla

  Vista la gran quantitat d’edicions exclusives que rebrà el joc, es reforça el supòsit d’estar davant el final de la franquícia. Des d’un bon principi, la franquícia Uncharted estava concebuda pel cicle de vida de PlayStation 3 i, després de l’anunci d’una quarta entrega, es va fer públic un cert rebombori dins l’estudi desenvolupador, Naughty Dog, amb més d’una fuga de talents.

  D’afegit, Diari Català anunciava l’any passat que Neil Druckmann, un dels principals responsables del videojoc i la cara visible de l’estudi amb altres produccions de l’estudi com l’aclamat The Last of Us, comentava que s’apropa “el final d’una era”.