Anunciats els jocs d’octubre per PlayStation Plus

  0

   broken_age

  Els subscriptors al servei de pagament de PlayStation Plus reben un contingut majoritàriament indie

  Sony ha fet públics els jocs destinats a omplir la llista de gratuïts que s’actualitza el pròxim 6 d’octubre per aquells usuaris que disposin de PlayStation Plus. Aquest és un servei de pagament de Sony d’obligada parada per als jugadors amb la intenció de dur a terme partides en xarxa a les seves PS4, i també ofereix un llistat de jocs renovat mensualment sense càrrec addicional per a totes les seves plataformes: PlayStation 3, PlayStation 4 i PS Vita. Atenent a la llista d’aquest mes, els jocs ‘indie’ són els grans protagonistes.

  Entre els escollits d’octubre hi destaquen Broken Age i Super Meat Boy, tots dos disponibles tant per PS4 com per PS Vita. El primer és la darrera obra com a director de Tim Schafer, l’autor de la mítica saga Monkey Island. És una aventura gràfica clàssica, el punt fort de Schafer, finançada a través del micromecenatge que va dividir la seva sortida al mercat en dues parts, de les quals la darrera es va estrenar el 29 d’abril de 2015. Per tant, és un títol relativament recent que d’afegit ha rebut el beneplàcit de la crítica, acumulant notes majoritàriament positives.

  Super Meat Boy és un dels protagonistes de l’auge dels jocs independents dels darrers anys, iniciat amb personalitats com l’irreverent Phil Fish amb el seu joc FEZ. És una obra fruit de dos emprenedors l’any 2008 que ja forma part dels clàssics dins el gènere dels jocs de plataformes 2D de desenvolupament horitzontal. No és un joc fàcil, és un títol que recull el concepte clàssic dels jocs com Super Mario o Sonic i n’eleva la dificultat fins a convertir-se en una gimcana d’habilitat mil·limètrica.

  PlayStation 3 i PS Vita tanquen la llista de novetats

  Pel que fa a l’antiga plataforma de saló principal de Sony, PlayStation 3 rep de manera exclusiva l’interessant Chariot, un joc de plataformes que destaca en el mode cooperatiu. Tanmateix, la consola comparteix amb PS Vita dos altres jocs: Kung Fu Rabbit i Kickbeat. Cal recordar que els títols de setembre abandonen l’opció de descàrrega gratuïta el mateix 6 d’octubre, l’últim dia en el qual els usuaris podran fer-se amb jocs tan interessants com Grow Home o Twisted Metal.

  PSPlus_Oct