AOC presenta els seus nous monitors I2481FXH i I2781FXH

  0
  L'AOC I2781FXH

  L'AOC I2781FXH

  L’AOC I2481FXH i l’AOC I2781FXH estan englobats dins de la gamma Style de la marca

  AOC va presentar ahir dos nous models de 24 i 27 polzades, l’AOC I2481FXH i l’AOC I2781FXH englobats dins de la seva gamma Style, caracteritzats per un marc de mínima grandària i un suport asimètric que els doten d’una gran personalitat. Els nous monitors  representen el gran esforç que la companyia, gran especialista en pantalles d’ordinador, té en portar la millor tecnologia als seus usuaris.

  D’una banda, aquests nous monitors empren matrius FullHD IPS per aconseguir sempre la millor fidelitat en el color a representar en la pantalla i que permetrà angles de visió de 178º. D’altra banda, anirà dotada de la nova tecnologia Flicker FREE, que és capaç de regular la lluentor del monitor sense afectar al parpelleig, la qual cosa redunda al final en una menor fatiga ocular, fins i tot si l’usuari passa llargs períodes de temps enfront del monitor.

  Pel que fa al model AOC I2481FXH, compta amb una pantalla de 23,8″ de diagonal (60,5 cm) amb un bisell de tan sol 7,5 m el qual, unit al seu especial suport de metall, fa que ja solament veure-ho sobre l’escriptori sigui una experiència magnífica per a qualsevol usuari preocupat pel disseny.

  AOC I2781FXH

  En canvi, l’AOC I2781FXH compta amb una pantalla més gran de 27″ de diagonal (68,6 cm,) i amb un bisell lleugerament major, arribant fins als 9,9 mm. Arriba també amb un suport de metall igual que el seu germà petit, de manera que el seu disseny resulta encara més interessant i atrevit.

  Per dotar d’una connectivitat concorde a les estupendes característiques tècniques dels monitors, tots dos van dotats d’una entrada VGA i dues entrades HDMI, de manera que els usuaris puguin connectar-los amb facilitat a reproductors DVD, consoles o el que ells desitjin i, d’aquesta manera, ampliar la versatilitat del monitor.

  L’AOC I2481FXH es posarà a la venda a l’octubre a un preu de 179 euros. Pel que fa al model AOC I2781FXH, arribarà a les botigues al desembre i es podrà adquirir a un preu de 249 euros.