L’actual vicepresident del FC Barcelona va participar en el procés de venda d’unes caves a la família Ruiz Mateos a través d’una firma a les Bahames

Després de Leo Messi, els Papers de Panamà tornen a ‘esquitxar’ el FC Barcelona. Ara és el torn de Carles Vilarrubí. Així ho anuncia ‘El Confidencial’ en unes informacions que expliquen que l’any 1997 Vilarrubí va participar en el procés de venda de les Caves Montesquius a la família Ruiz Mateos a través d’una firma residida a les Bahames.

Segons ‘El Confidencial’, l’operació es va dur a terme a través d’una societat pantalla a les Bahames anomenada Mayfield International. En aquell moment Vilarrubí era apoderat per la societat per vendre accions de l’empresa Coll de Juny, responsable d’elaborar el cava Montesquius. No obstant això, no va fer-ho per compte propi perquè en aquell moment era directiu de Trébol Condal (grup d’empreses de Manuel Prado i Colón de Carvajal -molt proper al rei emèrit Joan Carles I-), un dels accionistes de la cava.