La propietària ha trucat a la Policia després de presentar-se per cobrar el lloguer

Els Mossos d’Esquadra han trobat mort aquest dimarts un nen de 7 anys que portava dies mort en un quart pis al número 3 del carrer Joan Roca i Pinet del centre de Girona, al barri de Sant Pau.

Segons han informat a Europa Press fonts de la Policia catalana, els pares del menor, nord-americans i presents a l’immoble, han declarat en la comissaria per aclarir els fets.

La propietària del pis havia anat a reclamar el pagament del lloguer i en “detectar coses estranyes” –com no obrir-li la porta i sorolls a l’interior– ha trucat a la Policia, que ha trobat el cos del menor a les 11.45 hores d’aquest dimarts.

Aquestes fonts han explicat que abans d’entrar se sentia molt soroll a l’interior del pis, tot i que la família, bastant alterada, no ha oposat resistència a l’entrada de la Policia.

Segons han concretat, la família presenta una bona situació econòmica, tot i que l’interior del pis es trobava en bastant mal estat.

Segons han explicat a Europa Press fonts pròximes, la família té també dos nens més, tot i que no se sap si eren a l’interior del pis.

Aquestes fonts han concretat que la família, de classe mitjana, viu a Girona des de fa més d’un any, malgrat que no tenen gaire relació amb els seus veïns.

La investigació es troba oberta i l’autòpsia del menor haurà d’aclarir les causes de la seva mort, tot i que a priori el cos no presenta signes de violència.