Ara sí? Oracle tibetà revela data de l'ApocalipsiUn Tibetà avisa a la NASA de l’apocalipsi i de com sobreviure el aquest 21 de Desembre

Un Lama Tibetà, conegut com l’Oracle de Shambhala, va enviar un missatge a la NASA dient què passarà amb la Terra avui 21 de desembre, i donant consells als humans per poder sobreviure aquest desastre mundial.

Segons mitjans de comunicació que citen a l’Oracle, el 21 de desembre d’aquest any, a les 6.00 GMT gairebé tot el planeta estarà sumit en una foscor i en un silenci absolut, no hi haurà llum, electricitat i molt menys comunicacions.

La Terra estarà travessant la ‘Línia Zero’ de la galàxia.

Ara sí? Oracle tibetà revela data de l'ApocalipsiShambhala ens diu que els animals del planeta sentiran l’arribada de la foscor i intentessis ocultar-se en caus, aquest estat se li qualifica de ‘Estat d’Espai’ on no es difon cap tipus d’energia, els objectes manquen de camps electromagnètics, existirà els qui tinguin la impressió de què els morts s’aixequin dels seus taüts, i moltes persones es tornaran boges, al voltant del 10% de la humanitat morirà.

Segons la teoria del tibetà, aquest esdeveniment durarà de tres a quatre dies, i estarà acompanyada per centelleigs espacials i flamarades il·lusòries de la llum, després del qual el Sol tornarà aparèixer.

Els consells que ens dóna l’Oracle per com sobreviure són:

Ara sí? Oracle tibetà revela data de l'ApocalipsiÉs necessari preparar-se per a aquest canvi de cicles, en completar tots els assumptes importants en 2012, sense deixar res seriós per a l’any proper ni embullar-se en els deutes.

El dia anterior a l’apocalipsi, és a dir, el 20 de desembre, la gent hauria d’anar-se de les ciutats a les cases rurals juntament amb els seus familiars, amb una reserva d’aliments per almenys dos mesos, ja que les xarxes energètiques trigaran a ser restaurades.

Cal no oblidar reservar aigua i llenya suficients per a la il·luminació i calefacció, ja que a partir del 21 de desembre del 2015 no hi haurà electricitat.

Durant els ‘dies foscos’ és necessari tapar les finestres amb tela espessa, no mirar a la seva direcció, no sortir.

Amb el retorn de la llum, és aconsellable esperar per tornar a les ciutats i quedar-se al camp almenys fins a la primavera.

L’apocalipsi tindrà una durada de dues setmanes. No obstant això, la Humanitat seguirà percebent les conseqüències de la fi del món durant diversos mesos. Només a la fi de març, el planeta es recuperarà completament.