Apple podria estar interessada en l’adquisició de GoPro segons diversos rumors

GoPro s’ha fet un lloc entre les companyies més importants del sector tecnològic, sent així una referència pel que fa a càmeres esportives, les quals han aconseguit captivar a una enorme quantitat d’usuaris.

Però sembla ser que la companyia no està passant pel seu millor moment, tal és així que les seves accions han patit una gran caiguda de valor “gràcies” a que la presentació dels seus nous dispositius no han acabat de convèncer gairebé ningú.

Apple GoPro

No obstant això ha donat un gir complet, ja que en les últimes hores les accions de GoPro s’han disparat en borsa, arribant a pujar un 16%, i això és degut al fet que han sorgit diversos rumors en què s’apunta que Apple podria estar interessada en fer-se amb la companyia.

Rumors que són només rumors?

Estem davant tan sols un rumor, i es que cap de les dues companyies han fet un pas endavant per confirmar o desmentir res de forma oficial.

Apple GoProTot i així, aquests rumors provenen en gran part de diversos analistes de mercat que creuen que GoPro podria ser una compra estratègica de gran valor per part d’Apple.

Daniel Ives, de FBR Capital Markets considera que l’adquisició de GoPro per part d’Apple tindria un gran sentit ja que les seves populars càmeres d’acció “encaixarien com un guant en el portfoli de productes d’Apple”.

Una aliança que no és nova

Temps enrere, Apple i GoPro ja van treballar juntes, hi va haver una època en què podíem adquirir les petites càmeres a les Apple Store, de manera que possiblement la col·laboració podria arribar a augmentar i no descartem veure al mercat una nova iGoPro.

Si som objectius, és molt probable que això no passi més enllà d’un simple rumor, ja que Apple té el poder i recursos necessaris com per fabricar la seva pròpia càmera d’acció, encara que mai cal descartar res, ja que recordem que Apple té un acord amb Samsung (el seu rival número u en l’apartat mòbil) per a la fabricació dels processadors que munta la família iPhone