Apple confirma la data de venda dels iPhones 6s

  0
  Presentacio iPhone 6s i 6S Plus

  Presentacio iPhone 6s i 6S Plus

  Es confima la data de venda dels iPhone 6s i 6s Plus que tornen a batre rècords

  Apple segueix en ratxa. La companyia ha anunciat que ha venut més de 13 milions d’unitats dels nous iPhone 6s i iPhone 6s Plus, un nou rècord que supera amb escreix els 10 milions que el model anterior va aconseguir arribar en el mateix termini de temps.

  La data oficial triada en la qual podrem comprar l’iPhone 6s i 6s Plus a l’estat Espanyol és el 9 d’octubre, dia en què podrem comprar un dels nous iPhone a les Apple Store físiques i, si se segueix amb el procediment habitual , podrem demanar-ho a la botiga on-line a partir de la una de la matinada del mateix dia.

  Data Oficial venda iPhone 6S
  Portada de la pàgina web d’apple

  El dia triat per Apple per al llançament de l’iPhone 6s i 6s Plus en la segona onada de països ha estat dues setmanes després que als primers països, un temps menor que en 2013, en el qual molts vam haver d’esperar fins a ja entrat novembre per poder gaudir del iPhone 5s amb la seva Touch ANEU, flaix True Tone i processador de 64-bits, entre altres novetats.

  Països en els quals serà venut el 9 d’octubre

  Andorra, Àustria, Bèlgica, Bòsnia, Bulgària, Croàcia, República Txeca, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, Grècia, Groenlàndia, Hongria, Islàndia, Irlanda, Illa de Man, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg , Maldives, Mèxic, Mònaco, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Suècia, Suïssa i Taiwan, són els països afortunats en poder comprar el nou dispositiu d’Apple el mateix 9 d’octubre.

  El 10 d’octubre arribaran a Bahrain, Jordània, Kuwait, Qatar, Aràbia Saudita i els Emirats Àrabs Units.

  Preus de venda i colors

  Com bé és sabut ja l’iPhone 6s i l’iPhone 6s Plus estaran disponibles amb acabats metal·litzats en or, plata, gris espacial i el nou or rosa.

  Colors iPhone 6s i 6S Plus
  Colors dels iPhone 6s i 6S Plus

  El preu dels dispositius (excepte sorpresa) serà el mateix que a Alemanya, el que augmenta en 50 € el preu de l’iPhone 6s més bàsic, un model de 16GB que es quedarà curt si ho fem servir per fer vídeos en 4K. Però l’augment no sempre serà el mateix, ja que en comptes d’augmentar 100 € si volem un model amb més capacitat d’emmagatzematge, haurem de deixar anar 110 €, de manera que els models de 64GB i 128GB tindran un augment de preu de 60 € i 70 € respectivament pel que fa als models de l’any passat.

  És a dir, l’iPhone 6s de 16GB es posarà a la venda a Espanya a un preu de 749 euros, mentre que els models de 64GB i 128GB, molt més recomanables, costaran 859 i 969 euros respectivament. Però si el que busqueu és el model de 5,5 polzades, l’iPhone 6s Plus partirà dels 859 euros pel model de 16GB, seguit de 969 i 1.079 euros pels models de 64GB i 128GB.

  Preus de venda dels iPhones

  Recordem que entre les novetats més destacades dels nous models estan l’esperat augments de megapíxels en les dues càmeres (12 a la principal i 5 a la frontal) i en l’augment de memòria RAM, que passa de tenir 1GB a 2GB de RAM de l’iPhone 6s i 6s Plus. A més, l’altra novetat important és la pantalla amb un sistema de reconeixement de pressió de tres nivells, el que Apple ha batejat com 3D Touch, qui ens permetrà ser més productius que mai amb el nostre iPhone a les mans.