Apple iMac amb pantalla Retina i nou hardware

  0
  Apple iMac amb pantalla Retina i nou hardware

  Apple iMac amb pantalla Retina i nou hardwareApple renova de la seva família d’equips iMac amb pantalles Retina i l’última generació de processadors d’Intel

  Apple ha anunciat avui la renovació de la seva família d’equips tot en un iMac, que ara equipen pantalles Retina i per descomptat han estat actualitzats amb l’última generació de processadors d’Intel.

  Ara trobem l’Apple iMac de 21,5 polzades amb pantalla Retina 4K, i tots els models de 27 polzades s’actualitzen amb la pantalla Retina 5K. Aquests iMac també incorporen processadors més potents, dos ports Thunderbolt 2 i noves opcions d’emmagatzematge que inclouen Fusion Drive d’Apple a un preu més assequible.

  Philip Schuller, vicepresident de Màrqueting d’Apple ha dit:

  [quote]Des del primer iMac fins avui, l’essència no ha canviat. Sempre ha estat un gran equip de sobretaula amb l’última tecnologia, pantalles espectaculars i el millor disseny. Aquests són els iMac més imponents que mai hàgim fabricat, amb noves pantalles Retina, processadors i gràfics més potents i nous accessoris Magic, l’iMac segueix redefinint el concepte dels equips de sobretaula[/quote]

  L’iMac de 21,5 polzades ara té resolució 4K real (4096 x 2304 píxels), 4,5 vegades més píxels que el model anterior.

  Apple iMac amb pantalla Retina i nou hardware

  El model de 27 polzades ara té resolució 5120 x 2880 píxels, la mateixa que tenia el model de gamma alta existent només que ara s’han descatalogat els models inferiors. A més, aquestes noves pantalles Retina tenen una gamma cromàtica més àmplia, ja que en lloc d’estar basades en l’estàndard sRGB es basen en l’estàndard P3, amb un 25% més de colors.

  Parlant del hardware, ara l’iMac de 27 polzades integra processadors Intel Core de sisena generació i l’últim en gràfics AMD d’alt rendiment, incloent-hi l’AMD Radeon R9 M395X amb 4 GB de memòria gràfica (opcional). Per la seva banda, l’iMac de 21,5 polzades es queda amb la cinquena generació de processadors d’Intel (Broadwell) amb gràfics Intel Iris Pro.

  Tots dos models integren Fusion Drive que combina fins a 3 Tb d’emmagatzematge amb fins a 128 GB de SSD per una arrencada del sistema gairebé instantani, i per descomptat la millor connectivitat amb ports Thunderbolt 2, WiFi 802.11 ac i diversos ports USB 3.0.

  Preu i disponibilitat

  El iMac de 27 polzades està disponible en tres models amb preus recomanats a partir de 2.129 euros, 2.329 euros i 2.629 euros (tots els preus inclouen l’IVA). Per la seva banda, l’iMac de 21,5 polzades està disponible en dos models amb preus recomanats a partir de 1.279 euros i 1.529 euros. I el model amb pantalla Retina 4K a partir de 1.729 euros (tots els preus inclouen l’IVA).