Apple Iring un anell intel·ligent per governar-los a tots

  0
  Apple Iring un anell intel·ligent | Dairi Català

  Apple Iring un anell intel·ligent | Dairi Català

  Apple estaria treballant en un nou ‘wearable‘ el  Apple Iring, que es faria servir al dit i tindria pantalla, sensors de moviment i biomètrics.

  Apple va patentar Apple Iring, un nou dispositiu de vestir amb forma d’anell, que tindria una pantalla, sensors de moviment i biomètrics, així com compatibilitat amb ordres de veu per controlar uns altres dispositius.

  Semblava estrany que els rellotges poguessin posar-se de moda pel fet de ser intel·ligents, però, ¿i els anells? Apple creu que també.
  Si hi ha un rei mundial dels wearables aquest és Apple. Així ho ha demostrat amb l’Apple Watch amb Apple Iring , segurament l’únic wearable amb veritable acceptació en el mercat.

  La patent va ser sol·licitada per Apple a l’abril i se li va atorgar el dijous 1 d’octubre sota el registre 20150277559. La patent descriu un dispositiu informàtic en forma d’anell, així com els seus components i mètodes de funcionament.

  La patent del Apple Iring esmenta tecnologia que ja vam conèixer gràcies a l’Apple Watch, com Force Touch i Taptic de cerca, les dues desenvolupades per mesurar la pressió exercida sobre la pantalla del dispositiu. Potser aquesta patent està relacionada a un producte que Apple va idear per entrar al mercat de wearables, abans de l’Apple Watch o com una alternativa al mateix rellotge.

  Apple Iring: així és l’anell intel·ligent que podria estar preparant Apple

  Apple Iring un anell intel·ligent | Dairi Català

  El nou projecte seria Apple Iring, un anell intel·ligent que podria estar desenvolupant ara mateix, tal com demostra la patent que, segons Patently Apple, ha estat registrada fa poc a l’Oficina de Patents d’Estats Units.

  Segons la patent, Apple estaria treballant en el desenvolupament d’una tecnologia molt similar a la de l’Apple Watch, amb la diferència que en aquest cas aquest desenvolupament aniria implantat ni més ni menys que en un anell per al dit.

  Sota el títol ‘Dispositius i mètodes per a un anell computacional’, el nou anell, Apple Iring controlaria l’accés d’altres dispositius electrònics. I, com l’Apple Watch, disposaria d’una petita pantalla tàctil (es desconeix la mida exacta) que mostraria les notificacions del telèfon mòbil.

  A l’anell, no li faltaria de res: un processador d’ordinador, una càmera, un micròfon, disponibilitat de connexió Wifi i Bluetooth, tecnologia NFC, punt de connexió per a la bateria …

  En definitiva, tot el necessari perquè el nostre smartphone es reinventi i càpiga en un dispositiu encara més petit que un rellotge.
  ‘Només’ una patent

  En qualsevol cas, sempre cal prendre aquestes dades amb força prudència. I és que totes les grans companyies tecnològiques publiquen cada any una infinitat de patents que, per sort o per desgràcia, acaben a les escombraries.

  Per això aquesta patent d’Apple podria ser simplement un experiment que mai vegi la llum, o un possible desenvolupament pensant en la competència … O, qui sap, potser d’aquí a pocs anys el Iring és una realitat palpable en el nostre propi dit .

  Apple Iring un anell intel·ligent | Dairi Català