Apple llança la primera beta d’Apple Music per Android a la Play Store

El promès és deute. I els d’Apple solen complir-ho rigorosament, tal com van anunciar a la World Wide Developers Conference 2015, Apple Music ja està disponible per a dispositius Android, però és important esmentar que arriba en fase beta. Ja està disponible a la botiga d’aplicacions Google Play i arriba en la seva versió 0.9.0.

Prova gratuïta i mètode de subscripció

Aquesta beta d’Android arriba amb els tres mesos de rigor de prova per a tots els usuaris que s’inicien en el servei de streaming musical d’Apple. Apple vol seguir captant usuaris i que millor per fer-ho que oferir aquest període de prova gratuït.

Apple Music

La descàrrega són aproximadament 30 mb i porta a dispositius amb sistema operatiu Android la ràdio 24/7 Beats 1 i la possibilitat de subscriure per9,99 € al mes per gaudir del paquet complet, la qual inclou la possibilitat de reproduir qualsevol cançó del seu catàleg tantes vegades com vulguem, llançar emissores personalitzades, depenent de la cançó o artista i afegir-les a la nostra biblioteca, així com descarregar-les per a poder reproduir-les sense connexió a internet.

Apple Music per Android estarà disponible en els mateixos països en què ho està la versió per iOS, amb una única excepció: la Xina, a on diuen que arribarà aviat.

Requisits mínims d’aquesta primera versió

Cal tenir Android 4.3 o superior per poder instal·lar-la. Però l’aplicació encara ha de ser polida.

En principi no és possible veure vídeos musicals, encara que prometen arreglar-ho aviat. Tampoc es pot obrir un compte familiar des de l’aplicació per Android, cal fer-ho des d’un dispositiu iOS o des d’un Mac. I per altre banda, si és possible obrir un compte “normal” encara que reconeixen que el procés ha de ser optimitzat.

Apple Music
Developer: Apple Inc.
Price: Free